UTKU’DAN GÜLÜMSEYİN RENKLER

UTKU’DAN GÜLÜMSEYİN RENKLER
vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
gundemeregli.com-
Kdz. Ereğli İlçesi’nde eğitim-öğretim veren Utku Koleji’nin yılsonu resim sergisini açılışını Kdz. Ereğli Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıç yaptı.  

Gülümseyen Renkler adı ile Ereğli AKM salonunda açılışı yapılan sergide kurdeleyi beraberindekiler ile birlikte kesen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Naci Kılıç, emeği geçenleri tebrik etti.

Etkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Hülya Çataklı, toplam 200 civarında resmin sergilendiği etkinlikte yer alan eserlerin tamamı 2012-2013 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin yaptığını belirterek, “Birbirinden farklı eserleri ortaya çıkartan öğrencileri kutluyorum. Onlar bizim geleceğimiz. Gerçekten güzel bir etkinlik oldu. Katılımında yüksek olması bizleri sevindirdi. Sergimiz üç gün boyunca açık kalacak. Yapılan resimlerin tamamı öğrencilerin elemeği göz nuru ile yapıldı. Okulumuzun yıl boyunca yaptığı etkinlikler devam edecek.” diye konuştu.  

Sergide bulunan akrilik, yağlı boya, seramik ve heykel çalışmalarından oluşan iki yüzden fazla eseri tek tek inceleyen Kılıç ve diğer yetkililer kendilerine sunulan Klasik müzik ziyafetini de dinlemeyi ihmal etmediler.  

Öte yadan Utku Koleji Şirket Müdürü Ali Çataklı, Okul Müdürü Hülya Çataklı, Okul Müdür Yardımcıları Varol Hızal ve Güvenç Özveren açılışa katılan Milli Eğitim Müdürü Naci Kılıç, KEYDER Başkanı Hüseyin Atıf Budak ve Şube ve  okul müdürlerinden oluşan davetlilerle yakından ilgilendi.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2013, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER