Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'dan Kömürspor açıklaması.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan Zonguldak Kömürspor için çarpıcı ifadelerde bulundu.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'dan Kömürspor açıklaması.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, bugün basın ile bir araya gelirken, toplantının sonunda ise Zonguldak Kömürspor konusunda önemli açıklamalarda bulundu. 

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz önderliğinde bir araya gelerek, Zonguldak Kömürspor’a temiz bir sayfa açmak için uğraştıklarını belirten Başkan Alan,  “Şeffaf bir yönetim, geliri-gideri belli bir kulüp arzu ediyoruz. Tek derdimiz Zonguldak Kömürspor’un başarılı olması’’ ifadelerine yer verdi.

 ‘’KÖMÜRSPOR’A OLAN SEVGİMİ TARTAMAZ, BU KİMSENİNDE HADDİNE DEĞİL”

Zonguldak Kömürspor’a destek vermeyenler sürekli topu hem kendisine hem de vekillere attığını belirten Başkan Alan, ‘’Zonguldak Belediyesi dışında Zonguldak Kömürspor’a destek veren bir tane kamu kuruluşu yok. En ufak bir şey olduğunda “Belediye Başkanı niye yardım etmiyor?” “Vekiller neden destek olmuyor?” deniliyor. Vatandaş artık bunları duymak istemiyor. Benim Zonguldak Kömürspor’a olan sevgimi kimse tartamaz. Bu kimsenin haddine değil. Ben bu kulüpte top topladım, doktorluk yaptım. 1 lira almadan deplasmana gittim, çoluk çocuğumun rızkını harcadım. Zonguldak Kömürspor’u seviyorum. Kimse beni kendisiyle aynı kefeye kimse koymasın. Bu iş olacaksa yine bizim dönemimizde olacak. Zonguldak Kömürspor’un bu durumda olmasının sebepleri bellidir” dedi. 

‘’TEMİZ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYORUZ’’
Zonguldak Kömürspor’a temiz bir sayfa açılması ayrıca Şeffaf bir yönetim, geliri-gideri belli bir kulüp arzu ettiklerini belirten Başkan Alan, “Temiz bir sayfa açalım istiyoruz. Şeffaf bir yönetim, geliri-gideri belli bir kulüp arzu ediyoruz. Tek derdimiz Zonguldak Kömürspor’un başarılı olması. Biran önce 1. Lige hatta Süper Lige çıkması. Ama bunların gerçekleşmesi için herkesin fedakârlıklar yapması gerekiyor özellikle bu dönemde daha fazlası yapılmalı. Bu işler konuşmayla olsaydı Zonguldak Kömürspor’un şuana kadar Süper Lige çıkması gerekiyordu. Kulübün geleceği için önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Bunu nihayete erdirmek gerekiyor. İnşallah konuşulanlar sözde kalmaz. Dediğim gibi herkes elini taşın altına koyacak, üzerine düşeni yapacak’’dedi.

Gündem

YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbülü
Göbülü - 3 yıl Önce

Başkanım güzel konusuyorsunda
Konuştuklarına kendin inanıyor musun. Malûm şahıslar elini eteğini cekmedikten sonra

Ahmet
Ahmet - 3 yıl Önce

Eski adıyla EKİ işletme çalışanları yıllarca maaşlarından yapılan kesintiler ile destek vermiştir, Bunu herkes hatırlar,, ondan sonra da ilde yaşayan herkes şapkasını önüne koyup düşünürse gerçeklere ulaşabilir,,,,,

SIRADAKİ HABER