50 yıl önce mezun olduğu Karabük'teki ortaokulunu ziyaret

- Ünal, 50 yıl önce mezun olduğu Karabük'teki ortaokulunu ziyaret etti

50 yıl önce mezun olduğu Karabük'teki ortaokulunu ziyaret

KARABÜK - Eski Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin Ünal, 50 yıl önce mezun olduğu Karabükteki ortaokulunu ziyaret etti, okul arkadaşlarıyla buluştu.

Ünal, şimdiki adı Atatürk Ortaokulu olan dönemin Yenişehir Ortaokulunun kuruluşunun 50. yıl dönümü etkinlikleri için Karabüke geldi.

Okulun ilk mezunları arasında bulunan Ünal, 1968-1969 eğitim-öğretim dönemindeki öğretmenleri, sınıf ve okul arkadaşlarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Okulun bahçesinde arkadaşlarıyla sıraya geçen ve İstiklal Marşını okuyan Ünal, şöyle konuştu:

Eğitim yolculuğumda buradan almış olduğum feyz gerçekten bizlerin ufkunu her zaman açık tuttu. Bu okul gerçek manada coşku dolu bir okuldu. Eğitim ve her yaşamda coşkulu bir dönem yaşadım. O sıcak aile ortamını sağlayan müdürümüz ve müdür yardımcılarıyla öğretmenlerimiz bile burada. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Bizleri çok güzel yetiştirdiler ve daha sonraki bayrak yarışı olan eğitim yolculuğunda bizlerin yolunu açtılar. Aynı heyecanı bugün ortaokul son sınıfta olan genç arkadaşlarımla paylaştım. Eminim aynı heyecanı onlar da duyuyorlar ve geleceğe hazırlanıyorlar.

50. yıl hatıra defterine duygularını yazan Ünal, mezun olduğu 8-C sınıfına giderek arkadaşlarıyla 50 yıl öndeki gibi sıralara oturup anılarını tazeledi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER