AK Parti Teşkilatından Anneler Günün’de anlamlı ziyaret

AK Parti Karabük Teşkilatı Anneler Günü kapsamında, Yücel Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yücel Huzurevi sakinlerinin Anneler Günü’nü kutlayan AK Parti Teşkilatı, karanfil dağıtıp gönüllerini aldı.AK Parti Sosyal Politikalardan...

AK Parti Teşkilatından Anneler Günün’de anlamlı ziyaret

AK Parti Karabük Teşkilatı Anneler Günü kapsamında, Yücel Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yücel Huzurevi sakinlerinin Anneler Günü’nü kutlayan AK Parti Teşkilatı, karanfil dağıtıp gönüllerini aldı.

AK Parti Sosyal Politikalardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hatice Çetinkaya ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. AK Parti ailesi olarak, hem yaşlılarımızın gönlünü almak hem de yaşamlarını burada sürdüren sevgili annelerin, ninelerin Anneler Günü’nü kutlamak istedik. Bir parça yüzlerini güldürebilmiş ve gönüllerine dokunabilmiş olmayı umut ediyoruz. Cennet annelerin ayakları altındadır düsturuna mazhar olmuş, hayatın tüm güzelliklerine layık olan, baş tacımız annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, ahrete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz” dedi.

Huzurevinde yaşamlarını geçiren anneler de ziyaretten dolayı AK Parti heyetine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2019, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER