"Çocuklar Sinemayla Buluşuyor"

"Çocuklar Sinemayla Buluşuyor"

"Çocuklar Sinemayla Buluşuyor"

KARABÜK - Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) mayıs ayı olağan meclis toplantısını yaptı.

Bir restoranda Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer başkanlığında yapılan toplantıda, birlik encümeni ve Plan Bütçe Komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı.

2017 kesin hesabı, 2017 faaliyet raporu ve diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından, toplantıda üye belediye başkanları, il ve ilçe temsilcilerine çeşitli hediyeler verdi.

- Safranboluda üstyapı çalışması

Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Asfalt Şantiye Amirliği ekipleri tarafından istinat, kaldırım ve yol onarım çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, çalışmaların tarihi çarşı bölgesinde devam ettiği belirtildi.

Ekipleri titizlikle çalıştığı aktarılan açıklamada, çalışmaların devam edeceği kaydedildi.

- Çocuklar Sinemayla Buluşuyor

Safranbolu Çocuklar Sinemayla Buluşuyor projesi tamamlandı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, yaptığı yazılı açıklamada, Safranbolunun bir kültür ve miras şehri olduğunu, bunu bütün tabana yaymak için çalıştıklarını belirtti.

Amaçlarının çocukların olabildiğince erken yaşta 7. sanat dalı olan sinemayla buluşmalarını ve bir kültürel etkinliğin içerisinde bulunmalarını sağlamak olduğunu vurgulayan Ürkmezer, şunları kaydetti:

Çocuklarımızı seviyor, değer veriyoruz. Tüm çabamız çok daha güzel bir dünya bırakmak. Bu sebeple devletimizin de destekleriyle yeni projeler geliştiriyor, bu projeler ile hem onları hayata hazırlıyor hem de sosyal yönden gelişimlerini sağlıyoruz. Sinema projemiz de bu projelerden bir tanesi. Bu proje kapsamında Safranboludaki tüm okullarımızda çocuklarımız sinemayla buluşturduk. Onların mutlu olduklarını görmek, ailelerin olumlu tepkileri bizleri ziyadesi ile mutlu etti. İnşallah bu tür projeler üretmeye devam edeceğiz.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2018, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER