"Endüstri Mühendisliği Seminer Günleri" düzenlendi.

"Endüstri Mühendisliği Seminer Günleri" düzenlendi.

"Endüstri Mühendisliği Seminer Günleri" düzenlendi.

KARABÜK - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından Endüstri Mühendisliği Seminer Günleri düzenlendi.

KBÜ Hamit Çepni Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kürtül, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu alana yabancı olmasına karşın öğrencilerin akademik metin, akademik görsel hazırlayarak sunum yapmalarını takdir ettiğini ifade eden Kürtül, Bu projeler ile mutlaka herhangi bir olayın bir yönünü aydınlatabilirsiniz. Bu açıdan hocama ve öğrencilerine güveniyorum. diye konuştu.

KBÜ Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Filiz Ersöz ise, etkinliğin organizasyonunu öğrencilerin yapmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Bundan sonra tüm bölümlerde de seminer günleri düzenlenerek karşılıklı etkileşimlerle yaratıcılığın arttırılıp bilgi birikimi sağlanabileceğini vurgulayan Ersöz, şunları kaydetti:

Öğrenciler, yapmış oldukları projeleri Teknoloji Transfer Ofisinin sayfasına yükleyerek tanınırlıklarını daha da arttırıyor. Seminer dersi mümkün olduğu kadar aktif bir şekilde yapılması gereken bir ders. Bu ders sayesinde öğrenciler sunum becerisini ve bilgi becerisini arttırıyor. Bu yüzden seminer dersini öğrenciler iyi değerlendirmeli.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER