Eroğlu:bizleri yok etmek için asırlardır plan üzerine plan

Eroğlu:bizleri yok etmek için asırlardır plan üzerine plan uyguluyor.

Eroğlu:bizleri yok etmek için asırlardır plan üzerine plan

KARABÜK - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Batı aslında bizleri yok etmek için asırlardır plan üzerine plan uyguluyor. dedi.

Devlet Su İşleri (DSİ) Tesisleri Toplu Temel Atma ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtımı için Kent Meydanında düzenlenen törene katılan Eroğlu, Karabükle ayrı bir gönül bağının olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın ve Başbakan Binali Yıldırımın selamlarını getirdiğini söyledi.

Hükümetin de Karabükü sevdiğini ve önemsediğini vurgulayan Eroğlu, Karabüke gelirken elimiz boş gelmek doğru olmazdı. Elime bir kutu Afyonkarahisar kaymağı alıp gelecek halim yoktu. Bu yüzden buraya heybemiz dolu geldik. Bugün burada Karabüklü hemşehrilerime 12 yatırımın müjdesini veriyorum. Taşkın koruma tesisleri, ormancılık çalışmaları ile otomatik meteoroloji gözlem istasyonunun yer aldığı bu müjdelerin toplam yatırım bedeli 23 milyon lirayı buluyor. Karabük bu denli bir yatırımı daha önce hiç görmedi. diye konuştu.

 

- 23 milyon lira yatırım

Karabüke daha önce de müjdelerle geldiğini belirten Eroğlu, Karabüke toplam 363 milyon TLlik 47 müjde vermiştim. Bugünkü 23 milyon lira yatırım bedeline sahip 12 müjde ile son 4 yılda Karabüklülere toplam 386 milyon TLlik 59 müjde vermiş olduk. Bu müjdelerin çoğunu tamamladık. İnşaatı devam edenleri ise en kısa sürede hizmete alacağız. Biz sözümüzün sonuna kadar arkasındayız. ifadelerini kullandı.

Terörü kesinlikle bitireceklerini de vurgulayan Eroğlu 15 Temmuzda hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimine karşı dik duruşunuz için bütün Karabüklülere teşekkür ediyorum. Rabbim milletimizin geleceğini engellemek isteyen FETÖ, PKK, PYD, YPG ve DEAŞ gibi hain terör örgütlerinin, hain planlardan bizleri korusun. dedi.

 

- Büyük hedefleri gerçekleştireceğiz

Ülkenin etrafını çevirmek isteyen bir gücün olduğunu belirten Eroğlu, Batı aslında bizleri yok etmek için asırlardır plan üzerine plan uyguluyor. Bu planlar, bu hücumlar devam ediyor. Bu ülkenin kalkınmasını, kalkınma hızını kesmek için terör örgütlerini, düşman ülkeler veya dost gözüküp düşman olan ülkeler kuruyor. PKKyı kim kurdu? FETÖ alçak terör örgütünü, 30-35 yıldır kim hazırladı? Yine onlar. PYD, DEAŞ. Bunlar o ülkelerin maşası. Dolayısıyla Rabbimize dua edelim. Yarabbi, başta alçak FETÖ terör örgütü olmak üzere PKK, PYD, DEAŞ gibi tüm terör örgütlerini kahru perişan eyle. O kahraman ordumuzu daim muzaffer eyle. Milletimizin bu şanlı bayrağı ilelebet bu topraklarda dalgalansın. Bu terör örgütlerine silah veren, destek veren bütün devletleri tarih sahnesinden sen siliver. Senin her şeye gücün yeter. Bizim mesuliyetimiz var ya şu anda bütün milletin, 80 milyon üzerindeki mesuliyet, Kanuni Sultan Süleyman dönemindeki vatandaşların mesuliyetinden çok daha fazla. Bu yüzden birlik, beraberlik, kardeşliğimizi daha da pekiştireceğiz. Büyük hedefleri gerçekleştireceğiz.

Konuşmaların ardından Eroğlu, Karabük Valisi Kemal Çeber, eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal ve diğer protokol üyeleri, butonlara basarak 15 tesisin toplu olarak temelini attı.

Ayrıca Bakan Eroğlu ve protokol üyeleri tarafından 5 aileye gelir getirici tür, 10 aileye de Orköy sertifikası verildi. Gelir getirici tür olarak 2 inek verilen bir çiftin yeni evlendiğini öğrenen Eroğlu, 5 çocuk yapmalarını istediği çifte verilecek inek sayısını da 5e çıkarttı.

Bedava fidan dağıtılan törenin sonunda Eroğlu, ağaç dikti.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2017, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER