Kanyon Park'ta ön çalışmalar başladı

Kanyon Park'ta ön çalışmalar başladı

Kanyon Park'ta ön çalışmalar başladı

KARABÜK - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Beşbinevler Mahallesi ile Safranbolu arasında hayata geçirmeyi planladıkları Kanyon Park Projesinin ön çalışmalarının başladığını bildirdi.

Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yaş grubunun yararlanacağı, gençlerin her türlü sporu yapabilecekleri bir alan oluşturulacağını söyledi.

Projede 310 bin metrekare peyzaj alanı, 17 bin metrekare spor tesisleri, 2 kilometre bisiklet yolu, bin 870 metre uzunluğunda su kanalı bulunacağını aktaran Vergili, Afet Evleri bölgesine dev dönme dolap ve lunapark, yapay tırmanma duvarı, renk ve koku terasları, adrenalin parkı, çocuk köyü, kaykay pistleri, çeşitli eğlence merkezleri ve su sporlarının da bulunduğu daha birçok tesis ve alan yer alacak. dedi.

Vergili, projenin tamamlanmasıyla Karabükte gençlerin spor yapabilecekleri, birlikte eğlenebilecekleri her şeyden önemlisi kaynaşabilecekleri bir cazibe merkezi oluşacağını dile getirerek, şunları kaydetti:

Karabük halkının nefes alabileceği bir yere ihtiyacı vardı. Burada onu gerçekleştireceğiz. Karabükün sosyal yaşamına zenginlikler katacak bu alanda her yaş grubunun yararlanacağı, gençlerin her türlü sporu yapabilecekleri alanlar olacak. Burası sadece Karabük halkına değil çevremizdeki il ve ilçelere de hitap edecek.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2018, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER