Karabük Garı'nda Fotoğraf Sergisi"

- Karabük'te açılan sergide, doğa, insan ve teknoloji odaklı 40 sanatsal fotoğraf yer alıyor

Karabük Garı'nda Fotoğraf Sergisi"

KARABÜK - Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen Ulaştırma Operasyonel Programı (UOP) tarafından gerçekleştirilen projelerin fotoğraflarından oluşan sergi, Karabük Garında ziyaretçilerle buluştu.

Sergide, 415 kilometrelik Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattının Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi; Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattının 56 kilometrelik Köseköy-Gebze Kesiminin Rehabilitasyonu ve Yeniden İnşası Projesi ve 378 kilometrelik Samsun-Kalın (Sivas) Demiryolu Hattının Modernizasyonu Projesine ilişkin doğa, insan ve teknoloji odaklı 40 sanatsal fotoğraf yer alıyor.

Daha önce Haydarpaşa ve Sirkeci ile Zonguldakta açılan Ulaştırma Operasyonel Programı Fotoğraf Sergisi, 29 Temmuza kadar ziyaret edilebilecek.

Proje Tanıtım Ekibi Lideri Tamer Altınay, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin 700 milyon avronun üzerinde bir yatırım olduğunu aktararak, teknik bilgiler verdi.

Projelerin gerçekleştiği illerde halka ne yapıldığını anlatmak için sergiler açtıklarından bahseden Altunay, Sergide, projelerin nasıl gerçekleştiği, zorlu doğa koşullarıyla nasıl başa çıkıldığını gösteren ve sanatsal içeriği de olan fotoğraflar yer alıyor burada. diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2017, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER