Karabük Mezbahası Kurban Bayramına Hazırlanıyor

Karabük Mezbahası Kurban Bayramına Hazırlanıyor

Karabük Mezbahası Kurban Bayramına Hazırlanıyor

KARABÜK - Karabük Belediyesi tarafından kurban alım, satım ve kesimlerinin rahat yapılabilmesi için hazırlık başlatıldığı bildirildi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu sene de kurban bayramına Melise köyü mevkisinde bulunan kurban satış ve kesim alanını hazırladıklarını söyledi.

Vatandaşlara Kurban Bayramı öncesinde burada en iyi hizmeti verebilmek için mezbaha alanında genel bir bakım ve yenileme çalışmaları başlattıklarını ifade eden Vergili, hayvan satan ve alan vatandaşların daha iyi bir ortamda alışverişlerini gerçekleştirmeleri için başlatılan bu çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti.

- Kaldırım çalışması

Karabük Belediyesi tarafından yeni yerleşim alanlarında kaldırım çalışmaları başlatıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Karabükün, yerleşime yeni açılan alanlarında çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi.

Kırılmış ve kullanılamaz haldeki kaldırımların yerine yeni kaldırımlar yapıldığı belirtildi.

- Yaya köprüsü çalışması

Karabük Belediyesi tarafından Kartaltepe ve Yenişehir Mahalleleri arasına yapılan asansörlü yaya köprüsünün inşaatının devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, modern bir görünümle inşa edilen çelik yaya köprüsünün tamamlandığında Kartaltepe ve Yenişehir Mahallelerinin birleşmiş olacağı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER