Karabük'te gönüllü askerlik başvurusu...

- MHP Karabük teşkilatı üyesi bir grup, TSK'nin Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için gönüllü askerlik başvurusunda bulundu

Karabük'te gönüllü askerlik başvurusu...

KARABÜK - MHP Karabük il ve ilçe teşkilatları üyesi bir grup, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Zeytin Dalı Harekatına destek olmak için gönüllü askerlik başvurusu yaptı.

100. Yıl Mahallesindeki bir restoranda toplanan grup, gönüllü askerlik başvuru dilekçelerini, il başkanı Adam Kara verdi.

Kar, burada yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatına katılmak için gönüllü asker olmak isteyen üyelerin dilekçelerini topladıklarını söyledi.

Kahraman Türk ordusunun tarihi bir destan yazdığını belirten Kar, Millet olarak sınır ötesinde yapılan bu şanlı mücadele için kenetlendik. Milli birlik ve beraberliğimiz, milli irademiz her zamankinden farklı, adeta seferberlik ruhu içindedir. Türk milleti kahraman ordusunun yanındadır. MHP, devleti ve milleti için vardır. Bunun aksini düşünenler siyasi fırsatçı ve oy hesapçılarıdır. Devletimize ve milletimize uzanan elleri kırmak için tüm vatan sathında ve Afrinde savaşan kahraman ordumuza başarılar, yaralılarımıza acil şifalar, şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyoruz. Karabük il ve ilçe teşkilatları olarak Afrin ve buna benzer devletimizin ve milletimizin bekası için yapılacak tüm operasyonlara gönüllü olarak katılmaya hazırız. diye konuştu.

Kar, konuşmasının ardından dilekçeleri askerlik şubesine teslim etti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER