Karısı ve iki kişiyi öldüren sanık: Cezama razıyım

Karısı ve iki kişiyi öldüren sanık: Cezama razıyım

Karısı ve iki kişiyi öldüren sanık: Cezama razıyım

Zonguldakta eşini ve iki kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 43 yaşındaki Hüseyin G.nin yargılanmasına devam edildi. SEGBİS ile mahkemeye katılan tutuklu sanık, mahkeme başkanına Cezama razıyım, benim cezamı kesin dedi.
Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Hüseyin G., Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumundan Ses Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yöntemiyle katıldı. Mahkeme, sanığın cezai ehliyetinin tam olup olmadığına ilişkin Adli Tıp Kurumu Gözlem İhtisas Dairesinden gelecek olan raporun beklendiğini söyledi. Biri eşi olmak üzere iki kişiyi tasarlayarak ve canavarca his altında kasten öldürme suçlamasıyla yargılanan tutuklu sanık Hüseyin G., eşine ait telefon görüşmelerinin kayıtlarını istedi. Pişmanlığını dile getiren Hüseyin G., Ben çok pişmanım. Ben cezama razıyım. Benim cezamı kesin dedi. Mahkeme ise Adli Tıpdan gelecek olan raporun beklenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Sanığın ise tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Olay günü

Edinilen bilgiye göre, 2014 yılı Şubat ayında meydana gelen olayda eşinden ayrı yaşadığı öne sürülen Hüseyin G., Salih Bostancı, kayınvalidesi Fatma Kayabaşlık ve eşi Gülay G.’yi pompalı tüfekle öldürdükten sonra benzin dökerek yakmaya çalıştı. Jandarmanın peşine düştüğü Hüseyin G., olaydan bir süre sonra yakalanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER