KBÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığında devir teslim

KBÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığında devir teslim

KBÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığında devir teslim

KARABÜK - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevini yürüten Yrd. Doç. Dr. Tahir Güneşer görevini, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı görevini yapan Kamuran Karahamzaya devretti.

Rektörlük Senato Toplantı Odasında yapılan törende konuşan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Bilgi İşlem Daire Başkanlığında güçlü bir ekibin olduğunu, güzel işler yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Görevi devreden Güneşerin çok kısa bir süre için geçici olarak göreve getirildiğini ifade eden Polat, 20 ay bu görevi başarıyla yürüten Tahir Güneşere teşekkür ediyorum. Akademik çalışmalar yapan arkadaşlarımız görevlerinde bir an önce yükselsinler, doçent, profesör olsunlar istiyorum. Çok idari görevlerde vakit harcamalarını istemem. Kendisi bize 20 ayını feda etti. İnşallah akademik yaşantısında da muvaffak olur. diye konuştu.

Tahir Güneşer de Polata teşekkür etti.

Kamuran Karahamza da Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde 5 yıldır yürüttüğü Bilgi İşlem Daire Başkanlığını bundan sonra KBÜde sürdüreceğini, görevi devraldığı Güneşer ile de temaslarının süreceğini belirtti.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER