MHP yönetiminden Vergili'ye ziyaret

MHP yönetiminden Vergili'ye ziyaret

MHP yönetiminden Vergili'ye ziyaret

KARABÜK - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, İnönü Caddesi esnafını ziyaret etti.

Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında İnönü Caddesindeki iş yerlerini ziyaret ederek, esnafın görüş ve taleplerini dinledi.

Ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Vergili, tüm çabalarının vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak için olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Karabükü cazibe merkezi haline getirdik. Hayal bile edilmeyen hizmetlere kavuşturduk. Sosyal belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Karabükü yaşanabilir bir yer haline getirdik. Bundan sonraki süreç içinde de hizmetlerimiz devam edecektir. Fırsat buldukça merkezdeki ve mahallelerimizdeki esnaf arkadaşlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek.

- MHP yönetiminden Vergiliye ziyaret

MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergiliyi ziyaret etti.

Kar, yönetim kurulu üyeleriyle Belediye Başkanı Vergiliye ziyarette bulundu.

Vergili, konuklarına belediyenin çalışmaları hakkında bilgi vererek, Kar ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

- KARDOFF çalışmalarını anlattı

Karabük-Safranbolu Off-Road Kulübü (KARDOFF) Başkanı Ahmet Demir, Karabük Valisi Kemal Çeberin katılımıyla öğretmenevinde düzenlenen toplantıda, dernek çalışmalarını anlattı.

Vali Çeber, toplantıda yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının devletle işbirliği içinde çalışmasının önemine değindi.

KARDOFFun çalışmalarını takip ettiklerini ve önemli bir paydaşları olduğunu anlatan Çeber, Arkadaşlarımızın en önemli avantajları bu bölgeyi oldukça iyi tanımaları ve bize bu anlamda önemli yollar göstermeleri. Ayrıca gerçekleştirdikleri sportif faaliyetler ile ilimizin tanıtımında önemli roller üstleniyorlar. Başarılarınızın devamını diliyorum. dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER