Ovacuma Rengi Bu Sene Siyah-Beyaz

- Karabük'ün Ovacuma köyünün girişinde direk üzerine yerleştirilen ve her sozon Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan takımın renklerini alan vosvos, bu sene siyah-beyaza büründü

Ovacuma  Rengi Bu Sene Siyah-Beyaz

KARABÜK - Karabükün Safranbolu ilçesine bağlı Ovacuma köyünün girişinde direk üzerine konulan vosvos otomobili, geçen sezon Spor Toto Süper Ligi şampiyon tamamlayan Beşiktaşın renklerine boyandı.

Daha önce belde olan Ovacuma köyünün konumunun daha rahat bulunması ve tanınması amacıyla eski Ovacuma Belediye Başkanı Abdullah Deniz ile bir arkadaşınca direk üzerine konulan vosvos, adet olduğu üzere geçen sezon şampiyon olan Beşiktaş takımının renkleri siyah beyaza büründü.

Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye başkanlığı döneminde şehir dışına çıktığında Ovacumanın nerede olduğunu soranlara anlatmakta zorlandıklarını belirterek, şunları söyledi:

Safranboluda esnaf bir arkadaşımızla araştırma yaptık, Bir yön tabelası yapalım. diye düşündük. Ayrıca burada Türkiyenin en uzun yaylalarından birisi olan Ulu Yayla var. Bu yaylayı da turizme kazandıralım. diye buraya böyle araba koyduk. Altına da Ulu Yayla tabelası koyduk. Daha sonra bize Ovacuma nerede? diye soranlara, Bartın-Karabük yolu üzerinde 50. kilometrede nerede vosvos görürseniz orası Ovacuma. diye adresi belirledik.

12 yıldır burada duran arabanın daha önce de şampiyon Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursasporun renklerine boyandığını aktaran Deniz, Her yıl Spor Toto Süper Ligde başarı gösteren, şampiyon olan takımımızın rengine boyamak şartıyla yaptık. Bu yıl da Beşiktaşın rengine boyandı. Bu daha önce burada yeşilliğin içinde güzel bir yerdeydi. Buralar tadilat gördükten sonra atıl duruma düştü. ifadesini kullandı.

Deniz, vosvos aracılığıyla hem Ovacumanın tanıtımının gerçekleştiğini, hem de vatandaşların hatıra fotoğrafı çektirdiklerini sözlerine ekledi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER