"Pedallarımız Kardemir Karabükspor İçin Dönüyor"

- Karabük Merkez Okul Öğrenci Meclisi, Süper Lig'de zor günler geçiren Kardemir Karabükspor'a destek amacıyla pedal çevirdi

"Pedallarımız Kardemir Karabükspor İçin Dönüyor"

KARABÜK - Karabük Merkez Okul Öğrenci Meclisi üyeleri, Süper Ligde zor günler geçiren Kardemir Karabükspora destek amacıyla Pedallarımız Kardemir Karabükspor İçin Dönüyor adında bir etkinlik düzenledi.

Yenişehir Atatürk Anıtından başlayan etkinlikte öğrenciler, Kemal Güneş Caddesinden geçerek Karabük Kent Meydanına kadar pedal çevirdi.

 

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, okulda demokrasi eğitimini önemsediklerini, öğrencileri merkez alan bir eğitim anlayışını hakim kılmak istediklerini söyledi.

Öğrencilerin sosyal sorumluluk kapsamında her yıl farklı bir konuyu gündeme getirdiklerini aktaran Köse, Bu yıl da Kardemir Karabükspor bir ana tema olarak alındı. Bu kararlar tamamen öğrencilerimizin. Onların düşüp kendi arasında geliştirdiği kararlardır. Biz sadece ilgili makamlarla gerekli görüşmeleri yaparak altyapı oluşturuyoruz. diye konuştu.

İl Okul Meclis Temsilcisi Melihhan Karail de Süper Ligden düşme riskiyle karşı karşıya kalan Kardemir Karabükspora sahip çıkmak bir araya geldiklerini belirtti.

 

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2018, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER