Safranbolu TSO’dan fahiş fiyat uyarısı

SAFRANBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ SAMİ ACAR YENİ TİP KORONAVİRÜS (KOVİD-19) İLE İLGİLİ GELİŞMELERİN ARDINDAN BAZI ÜRÜNLERİN FİYATLARINDA GÖRÜLEN ARTIŞLARA KARŞI, 81 İLDEKİ TÜM ODA-BORSALARLA BİRLİKTE DİSİPLİN MEKANİZMALARINI ÇALIŞTIRACAKLARINI SÖYLEDİ.

Safranbolu TSO’dan fahiş fiyat uyarısı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili gelişmelerin ardından bazı ürünlerin fiyatlarında görülen artışlara karşı, 81 ildeki tüm Oda-Borsalarla birlikte disiplin mekanizmalarını çalıştıracaklarını söyledi.

Başkanı Acar, " Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı 5174 sayılı TOBB Kanunu Disiplin Yönetmeliği gereğince, bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi bir kez daha buradan kamuoyuna duyururuz. Bilinmelidir ki, vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacağız. Halkımızın sağlığı söz konusu olan bu süreçte fahiş fiyat uygulamayan firmalarımıza da duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2020, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER