Saylar ve Teşkilatından Kahramankazan'a ziyaret

Saylar ve Teşkilatından Kahramankazan'a ziyaret

Saylar ve Teşkilatından Kahramankazan'a ziyaret

KARABÜK - AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve teşkilat üyelerinden oluşan bir heyet, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında verdiği destansı mücadele ile adını tarihe altın harflerle yazdıran Kahramankazana 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ziyarette bulundu.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, heyetin, Kahramankazan Belediye Başkanlığını ve AK Parti Kahramankazan İlçe Başkanlığını ziyaret ettiği ve 15 Temmuz gecesi yaşananların anlatıldığı fotoğraf sergisini gezdiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Saylar, şunları kaydetti:

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün merkezi konumunda olan Akıncı Hava Üssünde yaşlısı genci, kadını erkeği canı pahasına kurşunlara ve bombalara göğsünü siper ederek, vatanına, bayrağına ve milli iradeye sahip çıkmıştır. Halkımızın vatan, millet ve bayrak sevgisi ile kahramanca direnmesi neticesinde gazi meclisimiz tarafından ilçemiz, Kahramanlık unvanı ile onurlandırılmıştır. 15 Temmuzda tüm dünya mazlumlarına örnek olacak bir direniş ortaya koyduk. 15 Temmuzda ülkemizin birliğine, beraberliğine, iç ve dış tehdide karşı, milletçe dik durarak vatanımıza sahip çıkacağımızı tüm dünya ya göstermiş olduk. Bu örgütlere karşı yürütülen kararlı mücadele de şehit olan askerlerimize, polislerimize ve tüm sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER