"Son maçımıza kadar savaşacağız"

"Son maçımıza kadar savaşacağız"

"Son maçımıza kadar savaşacağız"

KARABÜK - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabüksporun kulüp başkanı Mehmet Aytekin, bu sezon alabildikleri kadar puanı hanelerine yazdırmak istediklerini ifade ederek Son maçımıza kadar savaşacağız. dedi.

Aytekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takım maçları nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini, 27. haftadaki Demir Grup Sivasspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Teknik direktör Ünal Karamanı takımın başına getirdiklerini hatırlatan Aytekin, Bu, takımda olumlu bir ivme yakalanmasına neden olacaktır. Yeni hocamızla kazanmaya başlayacağımızı düşünüyorum. Artık kazanmak istiyoruz. Bu sezon zor bir süreç yaşıyoruz. Daha önce de yaşadık ve geride kaldı. Yine atlatacağız. Karabük hep birlikte olup bunu başaracaktır. Buna canıgönülden inanıyoruz. Önümüzde Sivasspor maçı var. Her şeyi unutup bu maça odaklandık. Bu sezon alabildiğimiz kadar puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Son maçımıza kadar savaşacağız. ifadelerini kullandı.

Öte yandan, kırmızı-mavili ekibin Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıkları kapsamında yapması planlanan antrenman, teknik direktör Ünal Karamanın takıma izin vermesi dolayısıyla iptal edildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 21:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER