Uysal; Yeni Yılı Kutladı...

Uysal; Yeni Yılı Kutladı...

Uysal; Yeni Yılı Kutladı...

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, yeni yıl dolasıyla mesaj yayımladı.

Uysal, mesajında, Türkiyenin geleceğini ilgilendiren, ülkede, bölgede ve dünyada çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2017 yılının geride bırakıldığını belirtti.

2018in umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını dileyen Uysal, şunları kaydetti:

Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına önemli adımlar atıldı. Demokrasi ve ekonomi alanında önemli gelişmeler sağlandı. Birçok ülke büyük ekonomik kriz yaşarken Türkiye ekonomik büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürdü. AK Parti iktidarlarıyla eğitimde, sağlıkta, ekonomide, ulaşımda başlatılan büyük atılım ve yatırımlar, 2023 hedeflerimize ve ötesine yürüyüşümüz 2018 yılında da aynı kararlılıkla devam edecek, istikrarlı büyüme ve kalkınma süreci kat kat artarak yeni başarılarla taçlandırılacaktır. Türkiye kendisine inanan, güvenen ve yardım bekleyen ülkelere duyarsız kalmayarak mazlumların yanında yer aldı. Birlik ve beraberliğimize, ülkemizin huzur ve refahına kasteden odaklarla mücadele ederek, güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü olduğu bir dünya için dik durmasını bildi. Yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2018 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, Karabüklü hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER