10 metre yükseklikten uçtu!...

Kontrolden çıkan otomobil, düğün salonun girişine düştü: 2 yaralı

10 metre yükseklikten uçtu!...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil yaklaşık 10 metre yükseklikten düğün salonunun girişine düştü. Otomobil bir başka aracın üzerine düşerken, kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza saat 23.30 sularında Kavaklık Mahallesi Profesör Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre T. O. Nun (25) kullandığı 67 TG 487 plakalı hususi otomobil, sürücünün bir başka aracın sıkıştırması sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten düğün salonu girişinde 34 TZ 7125 plakalı otomobilin üzerine düştü. Kazada sürücü T. O. İle birlikte aynı araçta bulunan M. A. (19) yaralandı. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği ve müşahede altında tutuldukları öğrenildi.

Diğer yandan Otomobilin üzerine düştüğü ve olayda yara almadan kurtulan sürücü Sinan Siner, aracı ile düğünde olan ailesini almak için geldiği sırada aracın kendi kullandığı otomobilin üzerine düştüğünü söyledi.

Kazada hurdaya dönen araçlar çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2019, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER