117 maden işçisinden 103'ünün iş başı yaptı

117 maden işçisinden 103'ünün iş başı yaptı

117 maden işçisinden 103'ünün iş başı yaptı

TTK Armutçuk Müessesesi'ndeki kuyu başında gerçekleştirilen programda konuşan Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez, TTK'ya işçi alımının ardından kurumda çalışacak 117 maden işçisinden 103'ünün iş başı yaptığını söyledi.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessesesi'nde işe yeni başlayan madenciler için kurban kesildi, dua edildi. TTK Armutçuk Müessesesi'ndeki kuyu başında gerçekleştirilen programda konuşan Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez, TTK'ya işçi alımının ardından kurumda çalışacak 117 maden işçisinden 103'ünün iş başı yaptığını söyledi.
Dünyanın en zorlu mesleklerinden birini madencilerin icra ettiğini anlatan Eşitmez, "Yeni madenci kardeşlerimizde bu mesleğin içerisindeler artık. Gerekli eğitimlerini aldılar ve bugün itibariyle TTK Armutçuk Müessesesi'nde işe başladılar. Üretmek, ülke ekonomimize kazandırmak istiyoruz. Tüm madenci kardeşlerimize bir kez daha kazasız belasız hayırlı çalışmalar temenni ediyorum" dedi. İşe başlayacak maden işçileri için kurban kesildi dua edildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2019, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER