3 MADDE KABUL EDİLDİ, 6 MADDE YARINA BIRAKILDI

3 MADDE KABUL EDİLDİ, 6 MADDE YARINA BIRAKILDI

3 MADDE KABUL EDİLDİ, 6 MADDE YARINA BIRAKILDI

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi toplantısının ilk oturumu tamamlandı.
AKM Nikah Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 9 madde görüşülürken, bu maddelerden 2’si komisyonlara havale edildi, 3’ü oy birliği ile kabul edildi, 4’ü ise yarın yapılacak olan 2. oturuma ertelendi.
Toplantının bugün gerçekleştirilen birinci oturumunda, ‘Belediyemizce 2011 yılında kurulan Hava Kalitesi İzleme İstasyonunun Çevre ve Şehircilik Bakanlığına devredilmesi’ maddesi Hukuk İşleri Komisyonuna; ‘İlçenin Bağlık Mahallesi tapunun 68 ada, 62-63-70-71 ve 72 parsellerde kayıtlı taşınmazın tahsis işleminin görüşülmesi’ maddesi de İmar Komisyonuna havale edildi.
Gündemde yer alan ‘Resmi kurumların imar tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi’, ‘Şahısların imar tadilat taleplerini ait komisyon raporunun görüşülmesi’ ve ‘Karadeniz Ereğli Belediyesi Özel halk Otobüslerinin Çalıştırılmasına İlişkin Yönetmelik ile Kdz. Ereğli Belediyesi Servis Aracı Yönetmeliğinde madde değişikliği yapılmasına ait komisyon raporunun görüşülmesi’ maddeleri oybirliğiyle kabul edildi.
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, ‘Resmi kurumlara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi’, ‘Şahıslara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi’, ‘İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasının görüşülmesi’ ve ‘Plan notlarının değişikliğinin görüşülmesi’ maddelerini görüşmek üzere yarın saat 10’da AKM Nikah Salonunda yeniden toplanacak.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER