AÇILDI..Asıl İş Bundan Sonra Başlıyor

AÇILDI..Asıl İş Bundan Sonra Başlıyor

AÇILDI..Asıl İş Bundan Sonra Başlıyor

Zonguldakın Ereğli ilçesi Bahçeşehir Koleji Kampüsü düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Ereğli ve Alaplı ilçelerinin sınırında Gökhasan köyü Doğan Tepesi mevkiinde yaklaşık 180 günde tamamlanan Bahçeşehir Koleji Kampüsü, düzenlenen tören ile hizmete açıldı. Açılışa Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Özlem Dağ, Okulöncesi ve İlkokul Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hale Güneş, Okulun Kurucusu Oğuz Karahan, Ak Parti ilçe başkanı Fatih Çakır, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sertan Ocakçı, Ereğli Önceki dönem belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı. Okul tanıtım gösteriminin ardından eğitim kadrosu davetlilere tanıtıldı. Kampüsün açılışını Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Özlem Dağ, Okulöncesi ve İlkokul Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hale Güneş, Okulun Kurucusu Oğuz Karahan birlikte yaptı. açılış sonrası Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Özlem Dağ, Okulöncesi ve İlkokul Eğitimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hale Güneş, Okulun Kurucusu Oğuz Karahan ve davetliler kampüsü gezerek bilgi aldı.

 Dağ konuşmasında Bahçeşehir kolejinin Ereğli de açılması bizim için önemli. Eğitime verdiği önemle öne çıkan bir şehir Ereğli. Özellikle seçtiğimiz konum itibari ile Alaplı, Akçakoca Karadeniz Ereğlinin tam kalbinde fiziki konumda kampüsü açmış durumdayız. Fiziki yeterliliği ile birlikte bölgenin de en büyük en donanımlı kampüsü. Ama bundan daha önemli olan bizim içeride yapacağımız yatırım. Eğitim öğretmen kadromuzu çok titizlikle seçtik. Bahçeşehir kolejinin vizyonu ve uygulamalarını en iy,i şekilde temsil edecek ve hayata geçirecek kadro oluşturduk. Bahçeşehir koleji olarak da 25 yıllık geçmişimize baktığınızda Türkiye de eğitimin her zaman öncüsüyüz. Uyguladığımız programlar ve eğitim modelleri ile. Eğitim kalitemizde de her zaman lideriz. Bu uygulamaları Karadeniz Ereğli de ki bu kampüsümüze de de oluşturacağız. O yüzden bütün şehirlerimizde yaptığımız gibi Türkiyenin geleceğine yön verecek liderlik edecek bireyler yetiştireceğiz dedi.

ASIL İŞ BUNDAN SONRA BAŞLIYOR Okulun kurucusu Oğuz Karahan ise, binayı 180 gün gibi kısa sürede tamamladıklarını asıl işin bundan sonra başladığını kaydetti. Karahan açıklamasında Aslında biz işin en kolay tarafını yaptık. Bildiğimiz işti. İnşaat işiydi. 180 gün gibi kısa sürede bitirdik. Bundan sonra işin zor kısmı başlıyor. Budan sonraki asıl görev Velilerimize, öğretmenlerimiz ev öğrencilerimize düşüyor. Biz böyle bir şey yaptığımız için mutluyuz. Bizim hayallerimizin en uç noktasıydı. Bundan sonra artık hayal kurar mıyız bilmiyoruz ama, Bizim için güzel bir duygu. Bahçeşehir de bizi bu konuda hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Sürekli olarak tecrübeleri ile bizleri desteklediler. Ben katılan herkese bizlere buraya misafir olan herkese çok teşekkür ediyorum. Vatanımıza milletimize ülkemize hayırlı olsun diliyorum dedi. 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2017, 06:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER