Adaylar kesenin ağzını açtı!

Kdz. Ereğli’de belediye başkanlığı koltuğuna göz diken ve aday adaylığını açıklayanlar kesenin ağzını açtı! 

Adaylar kesenin ağzını açtı!

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Kdz. Ereğli’de ciddi bir heyecan başladı.
İktidar Partisi olan AK Parti ile CHP’den aday adaylığını açıklayan isimler başlattıkları reklam kampanyaları ile resmen kesenin ağzını açtıklarını gösterdiler.
AK Parti’den aday adayı olan Erol Şahin ile, CHP’den aday adayı olan Erol Çivici, şehirde bulunan ve özel bir firma tarafından kiralanan reklam panoları ile merkezi yerlerdeki binalara boy boy afişlerini asmaya başladılar.
Reklam panolarında ise aylarca boş yer kalmadığı öğrenildi.
Aday adaylarının reklam panoları ile binalar için oldukça ciddi ve büyük bütçeler ayırdıkları gözlenirken, basın açıklamaları ve her türlü faaliyetlerini yayınlattırdıkları basın kuruluşlarına karşı ise cimri davranmaları dikkat çekiyor.
Gazeteciler, basın kuruluşlarına karşı cimri davranan ancak her konuda bonkör olan aday adaylarına seslenerek, “Basın açıklamalarınızı ve faaliyetlerinizi de reklam panolarına ve binalara asarak halka duyurun”  dediler.
Basına verdikleri ilan fiyatlarını adeta simit parası gibi belirleyen bu aday adaylarının diğer reklam giderlerinde oldukça bonkör davranmalarını eleştiren gazeteciler “Çok merak ediyoruz. Bu aday adayları reklam panolarına da reklam asarken acaba fiyatı kendileri mi belirliyorlar? Veya binalara yaptıkları dev afişlerin baskı bedellerini de mi kendileri tespit ediyorlar?” şeklinde konuştular.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018, 18:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ereğlili
Ereğlili - 5 yıl Önce

Basın mensupları hatalı davrandıkları süre hiç bişey elde edemezler aday adaylarını kötülerken elinize ne geçiyor kanıt yoksa eleştiri suçlama yapmayın

SIRADAKİ HABER