AGD, GÜNDEM'İ ZİYARET ETTİ

AGD, GÜNDEM’İ ZİYARET ETTİ

AGD, GÜNDEM'İ ZİYARET ETTİ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Zonguldak Şube yönetimi, gazeteniz Gündem’in Kdz.Ereğli’deki merkez bürosunu ziyaret etti.
Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Şube Başkanı Enes Şenol, beraberinde Başkan Yardımcısı Mücahit Özçelik, yönetim kurulu üyeleri Ömer Faruk Salman, Kerem Güler ve Emre Tünel ile birlikte gazeteniz Gündem’i ziyaret ederek; Sayfa Editörümüz Recep Akkaya’ya çalışmaları hakkında bilgi verdi.
81 İl ve yüzde 80 oranında İlçelerde teşkilatlanmalarını tamamladıklarını belirten Başkan Enes Şenol, Türkiye genelinde en büyük ve yaygın sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını söyledi.
Hedeflerinin ortaokul, lise, üniversite ve 35 yaş altı çalışan gençlerle birlikte projeler yapmak olduğunu ifade eden Şenol, “Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik okuma gurupları oluşturuyoruz. Öğrencilerimize derslerinde ve üniversite sınavlarına hazırlanmalarında yardımcı oluyoruz. Ortaokul ve lise öğrencilerimize yönelik her sene Peygamberimizin hayatını konu alan bir yarışma düzenliyoruz. Bu yarışmamıza her sene Zonguldak genelinde yaklaşık 3 bin 500 öğrencimiz başvuruyor. Her yılbaşı Mekke’nin Fethi adı altında program düzenliyoruz. Yine her yıl Şubat ayında Şehitler programı, Mart ayında Çanakkale gezisi ve Mayıs ayında da İstanbul’un fethi gibi etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerimiz de bu programlarımıza paralel olarak devam etmektedir” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündem’in Sayfa Editörü Recep Akkaya da Başkan Enes Şenol ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret, Başkan Şenol’un Akkaya’ya derneğin yayın organlarından örnekler hediye etmesinin ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER