Ak Kadınlar durmuyor

Ak Kadınlar durmuyor

Ak Kadınlar durmuyor

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler öncesinde AK Parti’de Kadın ve Gençlik Kolları yönetimi, dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor.
Kdz. Ereğli AK Parti İlçe teşkilatı ve İlçe Seçim Koordinasyon merkezi (SKM) ile gösterdiği uyum ile dikkat çeken AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları ile Gençlik Kolları, şehir merkezi ve köylerde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor.

KADITARLASI PAZARINI GEZDİLER
AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru ve AK Parti Kdz. Ereğli Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş ekibiyle birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri ve partililerin katıldığı Kadıtarlası Pazaryeri ziyaretinde yine ön saflarda yer aldı.

BİRLİKTELİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ SERGİLENİYOR
Uysal, Kumaş ve partililer ile birlikte pazaryeri esnası ile vatandaşların ellerini tek tek sıkarak, 24 Haziran seçimleri için destek isteyen Kadın ve Gençlik Kolları kamuoyuna adeta birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sundular.

ESKİ, “İSTİKRAR İÇİN DESTEK”
AK Parti Kadın Kolları Eski, Ereğli’de birinci parti çıkmak amacıyla yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydederek, “Partimiz için gece gündüz çalışıyoruz. 24 Haziran seçimleri öncesinde SKM’mizin programı kapsamında ilçe merkezi ve köylerimizde, vatandaşlarımıza partimizin politikalarını anlatıyor, seçim vaatlerimizle ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Amacımız tüm Türkiye’de olduğu gibi Ereğli’miz de partimizi 1.ci sıra da çıkarıp istikrarın devam etmesi için uğraşıyoruz. Dağıttığımız el broşürleri ile vatandaşlarımızı partimizin çizdiği yeni vizyon konusunda aydınlatıyoruz. Bizlere destek olan tüm yönetim kurulu üyelerimize ve partililerimize teşekkür ederiz. Ziyaretimize AK Parti Milletvekili Aday Adayımız ve önceki dönem İlçe Başkanımız Fatih Çakır’ın eşi İlknur Çakır’da ortaya koyduğu mesaisi ile yoğun destek veriyor” şekilde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 15:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER