AK PARTİ GÜLÜÇ HEYETİNDEN ZİYARETLER

AK PARTİ GÜLÜÇ HEYETİNDEN ZİYARETLER

Karadeniz Ereğli’de, AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, partinin belde yönetimi, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Belediye Meclis üyeleri  ile birlikte ziyaretlerde bulundu.

Yılmaz, Demirtaş ve Gülüç Heyeti, programları çerçevesinde ilk ziyaretlerini geçtiğimiz aylarda İlçe Müftülüğü görevine atanan Sabri Kütük’e yaptı.

Ziyarette Yılmaz ve Demirtaş, Ereğli Müftüsü Kütük’e görevinin hayırlı olmasını temenni etti, başarılar diledi.  Müftü Kütük de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti Gülüç heyetine teşekkür etti.

Gülüç Heyeti daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a ziyarette bulundu. Ziyarette Ereğli ve Gülüç’ün sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  Yılmaz ve Demirtaş, Bozkurt’a görevinde başarılar diledi.  Bozkurt da parti yapısı içinde işbirliği içinde çalışacaklarını belirterek, ziyaretlerinden ötürü Gülüç heyetine teşekkür etti.

Yılmaz, Demirtaş ve beraberindekiler, son olarak partilerinin Cumhur İttifakı ortağı MHP’nin Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk’ü ziyaret etti. Güncel konular üzerinde görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Ereğli’nin ve Gülüç’ün sorunları noktasında işbirliği içinde hareket etmenin gerekliliğine vurgu yapıldı. Gülüç heyeti, aynı zamanda geçtiğimiz aylardaki kongrede güven tazelemiş olmasından ötürü Demirtürk’ü kutladı, başarılar diledi.

MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2020, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER