AK Parti Heyeti, TSO'yu Ziyaret Etti

AK Parti Heyeti, TSO'yu Ziyaret Etti

AK Parti Heyeti, TSO'yu Ziyaret Etti
    AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. TSO Başkanı Yaşar Tetiker’in rahatsızlığından dolayı bulunamadığı ziyarette, ev sahipliğini TSO Başkan Vekili Sertan Yalçın yaptı.
AK Parti İlçe Başkanı Çakır, ziyarette, TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine, Ereğli-Devrek yolundaki çalışmalar, Düzce ile Ereğli arasına kurulması planlanan havaalanı, BEÜ Ereğli Kampüsündeki son durum, TTK, ERDEMİR, Zonguldak’ın Bütünşehir veya Büyükşehir olma durumu ve bölgeyi 5. Bölge Teşvik kapsamına alabilmek için yapılan girişimler gibi konularda bilgi verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkan Vekili Sertan Yalçın da Oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında AK Parti heyetini bilgilendirdi.
Kdz. Ereğli OSB’de boş parsel bulunmadığını belirten Yalçın, OSB’deki parsellerin yüzde 95 oranında yatırımcılara bedelsiz olarak tahsis edildiğini söyledi.
Ereğli ekonomisinin, Ülke ekonomisine paralel olarak şekillendiğini ifade eden Yalçın, özellikle İlçe merkezindeki esnafların rahatlatılabilmesi için Kampüs projesinin hızlandırılması gerektiğini vurguladı. Projeyi yakından takip ettiklerini belirten Çakır da Ereğli menfaatine ortaya konulacak her projeye destek vereceklerini ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER