AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÇAKIR, AK PARTİ'NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÇAKIR, AK PARTİ'NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, AK Partinin 19. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Çakır konuya ilişkin yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi;

"Bugün, bir değişim ve istikrar hareketi olarak doğan ve 19 yıl gibi kısa bir sürede ülkemizin ufkunu ve geleceğini istikrarlı bir değişim hamlesiyle aydınlatan partimizin 19. kuruluş yıl dönümü.

"Bu yıl 'Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında' sloganıyla kutladığımız partimizin 19. kuruluş yıldönümünde bu iki kavram hem Ak Parti’yi hem de 19 yıllık tarihimizi açıklayacak temel kavramlardır.

Siyasi istikrarsızlığın devlet irade ve yönetimini neredeyse esir aldığı, bu esaretin, ülkemiz ve devletimizi boğmak üzere her an iç ve dış güçlerin elinde tehlikeli bir silaha dönüştüğü, beraberinde getirdiği ekonomik istikrarsızlıkla milletimizi yaşamaya pişman ettiği o karanlık tabloya doğan Ak Parti, 19 yılda ispatlamıştır ki bir ülke ve millet için huzurun ilk adımı her alanda istikrardır.
Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öngörü, enerji ve kararlılığıyla, parti yönelimi, kadrolarımız ve nihayetinde milletimizin çalışkanlığıyla adeta yıkıma uğramış devlet ve ülke gerçeğini yeniden ayakları üzerine oturtup 2023 hedefleri doğrultusunda dünya ölçeğinde bir huzur coğrafyası yaratan işte Ak parti’nin kuruluş mayası olan bu ilkelerdir.
Yakın geçmişte ve günümüzde gerek içerden gerekse dışarıdan ülkemize yönelen tüm saldırı, provokasyon ve darbe girişimlerinin hedefinin gelişim ve değişimi şiar edinmiş bu siyasi parti komutasındaki ülkenin iç istikrarını bozmak ve onu uluslar arası sahada basit bir figür haline getirmek arzusu olması bu başarının da özetidir.
Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın dünya mazlumlarına da ilham veren önderliğinde 19. yılımızı kutlarken, tek başına Ak Parti camiasının bir ferdi olmanın, millete hizmet, mazluma destek yolunda başlı başına bir övünç gerekçesi olduğunun bilincindeyiz.
Ak Partili olmak hem hizmet için her sorumluluğa hazır olmak hem de bu büyük ailenin ve liderimizin uygun gördüğü göreve layık olmaya çalışmaktır.
Ak Parti’nin 19 kuruluş yıldönümünü kutladığımız bugün, parti ve ülke sevdalılarıyla birlikte hep birlikte bu hissiyatı bir kez daha en derinden yaşıyor, değişim ve istikrar parolasının ülkemiz için yegane temsilcisi olan partimizin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun diyoruz."

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2020, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER