AK Parti’de heyecan dorukta!

AK Parti’de heyecan dorukta!

AK Parti’de heyecan dorukta!

AK Parti Genel Merkezi, yaklaşan yerel seçimler öncesi Ereğli Belediye Başkan adayını belirlemek üzere Kdz. Ereğli’de anket yapacak.
Geçen hafta yapılan temayül yoklamasının ardından AK Parti Genel Merkezi Kdz. Ereğli’de yapmayı hedeflediği anketi bu hafta içerisinde gerçekleştirecek.
Ereğli’de teşkilat mensubu 100 kişinin oy kullandığı temayül yoklamasında adaylar arasında adı çıkan İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın adının da ankete konulacağı öğrenildi.
Ak parti Genel Merkezinin aldığı “Ereğli’de yapılacak ankette “Temayül” yoklamalarında ismi ön sıralarda çıkan Ereğli Akparti İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın ismi de yer alacak!
40 İLDE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANMIŞTI
Bilindiği gibi hafta sonu AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 40 ilde belediye başkan adaylarını açıklamış bazı illerde mevcut belediye başkanlarıyla yola devam edilirken birçok illerde de AK Parti il başkanlarıyla “yola devam” kararı alınmıştı.
Ereğli’de de en kısa sürede “anket” çalışması sonrası Ereğli Belediye Başkan adayının belirleneceği ve en kısa sürede aday isminin açıklanması bekleniyor.

Haber Kaynağı, Hüseyin Orhan

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2018, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER