AK PARTİ’DEN TÜRK METAL’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

AK PARTİ’DEN TÜRK METAL’E ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Türk Metal Sendikası ile Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) arasında ERDEMİR çalışanlarını ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesinin imzalanmasının ardından, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Metal Sendikası ile MESS arasında ERDEMİR çalışanlarını ilgilendiren 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi, 23 Aralık’ta MESS’in Ankara’daki binasında imzalanmıştı. Sözleşmenin masa başında bağıtlanmasının ardından AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Ankara programı kapsamında Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş’ı ziyaret ederek, sözleşmenin taraflara hayırlı olması temennisinde bulunmuştu. Bozkurt, bugün de Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi’ni ziyaret ederek; Şube Başkanı Metin Ercan ve Yönetim Kurulu Üyelerine sözleşmeden dolayı hayırlı olsun dileğinde bulundu. Ercan da Bozkurt ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili konuşan Ercan; uzun bir süreç sonucunda sözleşmenin imzalandığını belirterek, beklediklerine değdiğini söyledi. Sözleşme taslağı ilk hazırlandığında birtakım endişelerinin olduğunu, yapılan görüşmeler neticesinde bu endişelerin giderildiğini ifade eden Ercan; başta kendisi olmak üzere Türk Metal üyesi ERDEMİR çalışanlarının sözleşmeden memnun olduklarını dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2020, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER