AK Partili Başkan, "Bana kumpas kuruldu

Yılmaz, kendisine siyasi bir operasyon yapılmaya çalışıldığını belirterek, “Trafikte yaşanan kavga olayının arkasında olduğunu biliyorum, açıklayacağım” dedi.

AK Partili Başkan, "Bana kumpas kuruldu

Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz, kendisine siyasi bir operasyon yapılmaya çalışıldığını belirterek, “Trafikte yaşanan kavga olayının arkasında olduğunu biliyorum, açıklayacağım”  dedi.

Yılmaz konu ile ilgili olarak Gündeme yaptığı açıklamada, 10 gün önce yaşanan bir olayın bugün gündeme gelmesine anlam veremediğini belirterek, şunları söyledi:

“Eşim ve çocuklarımla Ereğli’den Gülüç’e geçiyoruz. Gecenin 23.30’u önümdeki araç direksiyon kırıyor önümü kesiyor. Yabancı plakalı bir araç. Eğiliyor koltuğun altından bir şey almaya çalışıyor. Bende kendimi ve ailemi korumak için sadece tekme atıyorum. Onu engelliyorum. Yaşandığı söylenen darp denilen olay bu kadar. Bu olay leke tutmaz. Kamera kayıtları ortada beni takip ediyor. Tehdit ediyor şantajda bulunuyor.  Ben Ereğli’de 45 yıldır yaşayan bir kişiyim daha bugüne kadar kimseye elimi kaldırmadım. Kimseye pabuç bırakmayacağız. Allaha havale ediyorum. Adalet herkes için ben davacıyım. “dedi

İDDİA NEYDİ.

Olay Ömer Halis Demir bulvarı Devrek yol ayrımı akıllı kavşak içinde meydana geldi. İddiaya göre, Ereğli istikametinden Öner Kepenek, kavşağa girdiği sırada İsmail Yılmazın da arkadan geldiğini, Kepez istikametine dönüş yapmak istediği sırada ERDEMİR fabrikasından çıkış yapan aracı görünce durmak zorunda kaldığını ve bu sırada İsmail Yılmazın aracından inerek kendisinin kullandığı otomobilin kapısını açarak vurmaya başladığını iddia etti. Aldığı darbeler sonrasında arabadan inen Kepenek, aracın içinde engelli eşinin olduğunu söylediğini ve İsmail Yılmazın aracından inen yaşlı bir kadının kendisine Kaç kurtar kendini. Arabana bin ve git dediğini de iddia eden Kepenek, yaşadığı olayın ardından İsmail Yılmazdan şikayetçi olduğunu söyledi. Kepenek, Ben Devrek yol ayrımı istikametine giriş yaptım. İlk kavşağa giren ben oldum.   O arada arkadan korna sesi geldi. O sırada da ERDEMİR Bağlık kapıdan bir aracın çıkmasıyla frene basıp durdum. O sırada kapım açıldı. İlk olarak tekmeyi suratıma yedim. İkincisi koluma yedim. O arada arkadaşın ayakkabısı arabanın içine düştüğü sırada ayakkabısını almak için eğildim. Aslında o niyetle eğildim. Ayakkabıyı atıp bir anda arabayla gitmek istedim. ancak araba stop ettiği için ilerleyemedim.   Emniyet kemerim bağlıyken dayak yedim.   Yaşlı kadın bana arabaya binip gitmemi istedi. İsmail bey ise benim eşimin engeli olduğuna inanmadı. İsmail beyin yanına kadar gidip kendisinden davacı olacağımı söyledim. bana istediğim yere şikayete gidebileceğimi ve Gülüç Beldesinin kendisinin olduğunu söyledi. Kolumdan tutup Bin arabana diyerek beni itti. Arabaya bindim. O arabasına binip hareket etti. Gülüç istikametine devam etti. Araçtan Kışla ışıklarda durdu. bende durup araçtan indim. Ama hiç bir şekilde sen ne yapıyorsun diye bir şey söylemedim. Plakasını aldım. Yeniden hareket etti.  Makas atarak Potbaşına doğru devam etti. Ben arkasından devam ettim sellöktör yaptım durmadı. Ben Potbaşı kavşağından döndüm. Benzin istasyonuna giren polisleri gördüm. Yanlarına gittim. Yardımcı olmalarını istediğim sırada bayılmışım. Bayıldıktan sonra kafamdan beya bir su dökmüşler. Sol kısmımdan darbe yediğim için suratım şişti. Şu anda zaten kulağım duymuyor. Doktorlarla da görüştük. hem Devlet Hastanesinden hem de Düzce Araştırma hastanesinde doktorlar işitme kaybım olduğunu söylediler. Şu anda duymuyorum zaten.Sol kulak iptal. Şu anda işe gidip gelirken sürekli gözüm aynada. Herhangi bir olay olacakmış gibi sürekli korkuyoruz. Eşimi bile dışarıya çıkartmıyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2017, 08:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
taner
taner - 7 yıl Önce

ismail yılmaz adam gıbı adamdır asla ve asla kımseye zarar vermek ıcın ugrasmaz cok sakin kısılıkte bır ınsandır ve herkese yardımcı olmayı sever bu işin arkasında sıyası tezgah vardır mutlaka

AliBaba
AliBaba - 7 yıl Önce

Karakter yoksunu aciz insan,bunların hesabını seçim zamanı vereceksiniz elbet..

SIRADAKİ HABER