AK PARTİLİ VEKİLLERDEN EGD'YE ZİYARET

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN EGD'YE ZİYARET

Zonguldak Ak Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar beraberindeki heyet ile birlikte Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel ve yönetimine ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Ziyarete Zonguldak AK Parti Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile birlikte İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, AK Parti Gülüç belde Başkanı İsmail Yılmaz, Ak Parti Ereğli önceki dönem kurucu ilçe başkanlarından Muhammet Köse ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Ereğli Gazeteciler Derneği’ne ‘hayırlı olsun’  ziyaretinde bulundular.

Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirek, ‘Benim üyelerime sorumluluğum olduğu kadar, Ereğli’nin geleceği için de çok büyük sorumluluklarım var. Biz hem sizin sesiniz olduğumuz kadar, hem de Ereğli’de yaşayan insanların sesi olmaya gayret ediyoruz. Ben çok eski gazeteci ailenin devamıyım. Abim babam gazetecilikle uğraşıyorlardı takip ediyordum ama bende 84 yılından beri ben de bu camianın içerisinde yer aldım. Ereğli’nin çözülmesi gereken bazı sorunları var, bunların çözülmesi gerekir. Bunların çözülmesi demek sizlere artı katar. Ben her zaman sizin bizim önümüzde olmanızı istiyorum,sizler bizim için önemli isimlersiniz. Saffet Bozkurt’la da birlikte, beraber çalışırsanız,  işçi alımlarında da öyle. Ben de Ereğli’de yaşayan birisi olarak ilk önce Ereğli’de yaşayan insanların işe girmesini isterim. Çünkü siz kuvvetli insansınız, Hamdi Bey kuvvetli, siz de kuvvetlisiniz 2-3,5-10-20 insanı sokabilirsiniz. Erdemir’in bu hoşuna da gider. Ama sonuçta Ereğli kaybetmiş bu işlerde. Ortak karar alırsanız hepimiz kuvvetli oluruz. Sizlerde kuvvetli olursanız biz de sizlerin destekçisi oluruz’dedi.

Milletvekili Polat  Türkmen’de,  yaptığı konuşmada, işsizliği bitirmek istediklerini belirterek “bugün, insanların ekmek yemesine vesile olmaktır. Yani işyeri çoğaltmak, istihdamı sağlayacak imkanları sağlamak. Bir taraftan tersaneler, bir taraftan özel şirketler; mesela TAT Boru (Metal), bugün belki ERDEMİR’den sonra burada ikinciler. Yahu ‘yoku’ paylaşabilir misiniz? Biz ‘varı’ çoğaltacağız. Allah’ın izni ile bütün gayemiz budur. İnşallah Cenabı Allah bu fırsatları verir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2021, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER