Akıl ve zeka projesi tamamlandı

Akıl ve zeka projesi tamamlandı

Akıl ve zeka projesi tamamlandı

Robert Lisesi öğrencilerinin Toplum Hizmeti Programı kapsamında Karadeniz Ereğli’de gerçekleştirdiği ve 2023 Eğitim vizyonu çerçevesinde İl MEM tarafından yürütülen üç projeden biri olan Akıl ve Zeka Oyunları Projesi tamamlandı.

Robert Lisesi öğrencileri ve Toplum Hizmeti Programı danışmanı öğretmenleri tarafında Karadeniz Ereğli’de Atatürk Orta Okulu ve Turgut Reis Ortaokulu’nda yüzün üzerinde öğrencinin katılımıyla 20-25 Ocak tarihleri arasında 5 gün devam eden projenin tamamlanması ardından Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde kapanış ve katılım belgesi dağıtım töreni düzenlendi.

Akıl ve Zeka Oyunları, Drama ve Dans kategorilerinde 5 gün süreyle 15’er kişilik gruplar halinde ortaokul öğrencileriyle eğitici ve eğlendirici çalışmaların gerçekleştirildiği projenin kapanış töreninde, 5 günlük uygulamalara ilişkin sinevizyon gösterisi ve projeye katılan öğrencilerin duygularının gösterildiği video sunumu yapıldı.

Proje kapsamında etkinliklere katılan yüzün üzerindeki öğrenciye katılım belgelerinin verildiği törende projeye destek veren Atatürk Ortaokulu matematik öğretmeni Ceylin Özdede, Turgut Reis Ortaokulu matematik öğretmeni Selma Fındık ile Turgut Reis Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yener Yazgan, Atatürk Ortaokulu Müdürü Alparslan Gültekin ve öğrenci velileri hazır bulundu.

Tören, projede yer alan tüm öğrencilerin ve projeyi yürüten Robert Lisesi öğrencilerinin müzik eşliğinde toplu dans etkinliği ardından yapılan teşekkür konuşmaları ve misafir öğretmen ve öğrencilere çiçek ve hediye takdimiyle sona erdi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2020, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER