Alpago, “Bizim aramızda kadim dostluklar var.

Eski Bakanlardan Önay Alpago, CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’a destek vermek amacıyla Kışla Seçim Bürosu açılışına katıldı. Alpago, açılışa katılan yüzlerce vatandaşa hitaben yaptığı konuşmada, “mola-reklam arası bitti. Halil Beyin Ereğli’ye hizmet borcu var, Ereğli’nin Halil Posbıyık’a bir 5 sene borcu var. Şimdi karşılıklı borçları alacakları kapatmak dönemine geldik. Bunu en iyi şekilde Ereğli’de yapacağımıza inanıyorum. Evet Martın sonu bahar Ereğli’de Halil Posbıyık başkan” dedi.

Alpago, “Bizim aramızda kadim dostluklar var.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kışla Seçim Bürosu’nun açılışını, eski Bakanlardan Karadeniz Ereğlili Önay Alpago ile birlikte yaptı.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, kendisine destek vermek amacıyla Kışla Seçim Bürosu açılışına gelen Önay Alpago’ya teşekkür ederek, “Ereğli’nin çıkardığı en büyük güzel insanlardan, politikacılardan birisi Eski bakanımız CNN Türk’te programlara katılıyor, Ereğli’mizin çocuğu. Cumhuriyet Halk Partisi için Alanya’dan bu taraflara doğru geliyor. Her yerde katkı vermeye çalışıyor. Ülkenin düştüğü durumu, doğruları anlatmak için geziyor.  Şimdi bize destek vermeye geldi. Özellikle  senin doğduğun mahallende veya köyünde konuşma yapmak istiyorum dedi. Şuan aramızda Sayın Bakanım Önay Alpago. Hoşgeldiniz” dedi.

“Ne derim eskiden beri! Rahmetli Demirel’in Isparta’sı varsa benimde Kışlam var! Benim annemin köyü!” diyerek konuşmasına başlayan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, 20 Mart’ta Büyük Anadolu Otel’de görsel proje tanıtım törenine tüm Ereğli halkını beklediğini söyledi.  Posbıyık, “Ereğli’de yapacağım projeleri tek tek açıklayacağım.  Hiç uçuk bir proje yok, işsizliği gidermek amacıyla yapacağımız projeleri mutlaka oraya gelip izlemeniz lazım. Çok güzel projeler hazırladım, işsizlik denilen olayın en azından belini kıracağıma yüzde yüz inanıyorum” şeklinde konuştu.

Eski Devlet Bakanlarından Önay Alpago’da yaptığı konuşmada, “Seçimlerde muhtelif yerlerde çalışıyorum. Antalya, Alanya, Gazipaşa’dan sonra İstanbul’a geldim. Bugün Akdeniz’den Karadeniz’e geldim. Oralarda takdim edilirken isimler Belediye Başkan Adaylarımız diyoruz, ama doğrusu burada dilim Sayın Posbıyık için Belediye Başkan Adayı demiyor, Belediye Başkanı diyor.  Arada bir reklam arası oldu, bir mola oldu. O reklam arasında biz bir reklam seyrettik, şimdi reklam arası bitti. Bittiğine göre hak sahibini, layık layık olduğunu bulmak durumundadır. Gerçekten Türkiye’nin her yerinde Halil Posbıyık adı Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği açısından bir marka değerinde olmuştur. O markanın kıymetinin yeniden iadesini 31 Mart tarihinde yalnız bahar gelmeyecek Halil Posbıyık Başkan’da gelecek diye izleyeceğim İstanbul’da ben.” dedi.

Yerel seçimlere dair önemli mesajlarda veren Önay Alpago, “Bizim aramızda kadim dostluklar var. Bugün burada gördüğüm hemşerilerimin birazı Türkiye’nin başka bir yerinden gelmiş olabilir, siyaseten düşüncesi farklıda olabilir. Bizim için önemli olan nedir? Bu bir yerel seçimdir. Aramızdaki kardeşliği ve dostluğu hiç kimseye kırdırmadık, bundan sonra da kırdırmayacağız. O kırdırmamanın sembol ismi Ereğli’de Belediye Başkanımız Sayın Halil Posbıyık ve Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız olacaktır. Bu arada bizim bir farkımız var, bunu en iyi sayın başkan bilir. Yalnızca insana değil, insana, çevreye, doğaya, hayvana, emeğe, yaşayan yaşamayan bütün değerlere, insanlık tarihin yaratmış olduğu bütün güzelliklere kendi ilçemizde  önem veren saygı duyan, insan onuruna , insan emeğine saygı duyan ve yaşatan belediyecilik anlayışını yaşattık. O mola bitti, reklam arası bitti. Halil Beyin Ereğli’ye hizmet borcu var, Ereğli’nin Halil Posbıyık’a bir 5 sene borcu var. Şimdi karşılıklı borçları alacakları kapatmak dönemine geldik. Bunu en iyi şekilde Ereğli’de yapacağımıza inanıyorum. Evet Martın sonu bahar Ereğli’de Halil Posbıyık başkan” diyerek konuşması Kışla Mahallesi sakinlerince dakikalarca alkışlandı.Daha sonra Halil Posbıyık ve Önay Alpago Kışla’daki seçim ofisinin açılışını yaptı.

KÖSELERDE POSBIYIK COŞKUSU           

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Posbıyık, Kışla’daki seçim ofisinin açılışının ardından Köseler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Burada akrabaları ve dostlarının bulunduğunu belirten Posbıyık’ı Köseler halkı adeta bağrına bastı. Halil Posbıyık, beni seçtiğiniz takdirde kışla ve köseleri ayağa kaldıracağının sözünü vererek alkışlar eşliğinde beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte seçim çalışmalarına devam etti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 02:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal
Kemal - 5 yıl Önce

Sanki sen başkanken işsizlik sorunu yoktu o zaman halletseydin de bu yaşında yollara düşmeseydin.

SIRADAKİ HABER