Arkaz'dan Posbıyık'a övgü

Arkaz'dan Posbıyık'a övgü

Arkaz'dan Posbıyık'a övgü

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili ve ARKAZ grubu yönetim kurulu başkanı Hayati Arkaz, Ereğli ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti. Arkaz kendisine iletilen ‘Halil Beyi MHP kadrolarında görmek ister misiniz sorusuna ise “Tabi bu önemli bir soru. Bunlar zamanla konuşulur” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili ve ARKAZ grubu yönetim kurulu başkanı Hayati Arkaz, Ereğli Belediye başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti. Belediye binası önünde Arkaz’ı karşılayan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kol kola girdiği Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili ve ARKAZ grubu yönetim kurulu başkanı Hayati Arkaz, ile birlikte makama çıktı.

Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili ve ARKAZ grubu yönetim kurulu başkanı Hayati Arkaz “Başkanımız çok ciddi hizmet veriyor. Milli değerleri olan insandır. Cumhuriyet ilkelerine Atatürk ilkelerine ve ülkesine çok bağlı bir insandır. Ben açık söyleyeyim. Ben kendisini siyasetin üzerinde görüyorum” dedi.

Arkaz kendisine iletilen ‘Halil Beyi MHP kadrolarında görmek ister misiniz sorusuna ise “Tabi bu önemli bir soru. Bunlar zamanla konuşulur” dedi.

Ereğli belediye başkanı Halil Posbıyık ise ‘Biz hep aynı yerdeyiz. Benim burada onun orada olması bir şey fark etmez. Memleket için Ereğli için yapacağımız her şeyde yanımızda” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ise “Halil Başkanımızın Ereğli’ de yapacağımız her türlü hizmetinde yanında olacağımızı seçimlerden önce de sonra da kendisine söyledik” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2020, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER