ARMUTLUCUMALILARDAN EROL ŞAHİN’E TAM DESTEK…

Armutlucuma bölgesi dernekleri AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’i ağırladı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıda Erol Şahin’e tam destek verildi.

ARMUTLUCUMALILARDAN EROL ŞAHİN’E TAM DESTEK…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, dün akşam gerçekleştirdiği final mitingine sağlanan yoğun katılım sonrası aldığı enerjiden sonra Armutlucuma yöresi halkının verdiği destek ile de müthiş bir moral buldu.

Şahinler Düğün Salonunda bir toplantı gerçekleştiren Armutlucuma Yöresi Dernekleri, AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin ile Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sadet Oruç’u ağırladılar.

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı toplantıda Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, Kdz. Ereğli’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam desteğini almış bir belediye başkanı adayı olduğunu belirterek, Erol Şahin’in yöre sorunlarını en iyi bilen bir insan olduğunu söyledi ve “O Sizin hizmetkarınız” dedi.

Yıllardır bölgedeki problemlerin Ankara’ya ulaştırılmadığını ifade eden Oruç, “Şimdi bu sorunların çözülmesi için öncelikle bizi güçlü bir şekilde Ankara’ya göndereceksiniz. Sorunların çözülmesi için, problemlere formül bulunması için seçenek önünüzde. Ya Ereğli’yi 20 yıl geriye götüreceksiniz, ya da Ereğli’nin önünü açacaksınız” dedi.

EREĞLİNİN ÇOCUĞUNU EZDİRMEYECEĞİZ

Ak Parti Belediye Başkanı Erol şahin de sözlerine, Ereğli’nin çocuğunu ezdirmeyeceğini belirterek başladı. Toplantıya katılan Ereğli’li Ses Sanatçısı Engin Atalay’a da “Hoş geldin” diyen Şahin, “Biz festivallerimizi de, konserlerimizi de yapacağız ve Ereğli’nin çocuğunu ezdirmeyeceğiz. Kendi değerlerimizi baş tacı yapmazsak bu işin sonu gelmez. Biz et ile tırnak gibiyiz.

Bizim bölgenin en önemli sorununun yol olduğunu biliyorum. Ama yıllardır bir türlü sonuca varılamadı. Bu yolun bir numaralı takipçisi bu kardeşiniz olacak.  Cumhurbaşkanımız yolun en geç 2 sene içerisinde tamamlanacağı sözünü verdi. Bizi güçlü bir şekilde gönderirseniz niye ilk sırada bizim yolumuz yapılmasın? Niye 1 senede yapılmasın?

Biz Kdz. Ereğli’de seçimleri aldık. Üstüne koya koya gidiyoruz. Bütün kurumlar Sivil Toplum kuruluşları Odalar teker teker destek açıklamaları yapmaya başladılar. Allah razı olsun onlardan destek veriyorlar. Biliyorlar ki bu kardeşleri Ereğli’nin derdine derman olabilir bir insan. Erol Şahin mazeret üretmeyen, sonuç isteyen bir insan. Yeter artık biz mazeretlerden bıktık” dedi.

Erol Şahin desteklerinden dolayı Armutlucumalılara teşekkür etti.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER