Artık MHP zamanıdır…

Artık MHP zamanıdır…

Artık MHP zamanıdır…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi heyeti, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Karga Mahallesinde havai fişek ve meşalelerle karşılandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe başkanı Rahman Demirtürk, beraberinde Ereğli Belediye Başkan adayı Talat Şeker, belediye meclis üyesi adayları, partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Karga mahallesinde halk ile bir araya geldi. Alkışlar arasında miting alanına gelen heyet vatandaşlarla selamlaştı. Mitingde ilk konuşmayı yapan Ereğli Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Rahman Demirtürk, Cumhur İttifakının her zaman yanında olduklarını, ittifak için 24 Haziran seçimlerinde kapı kapı oy istediklerini kaydetti. Demirtürk konuşmasında “Sizler ne kadar Milliyetçi Hareket Partisi’ne sahip çıkarsanız partimiz de sizlere sahip çıkacaktır. Biz Türkiye genelinde Cumhur ittifakı adı altında seçim çalışmalarına devam ediyoruz. Ereğli’mizde de her parti kendi adayı ile yoluna devam ediyor. Cumhur ittifakına bizler sonuna kadar saygılıyız. Bazı belediye başkan adayları bazı yerlerde Cumhur ittifakının olmadığını söylüyorlar. Biz sonuna kadar Cumhur İttifakına saygılıyız. Onlardan da bu saygıyı bekliyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe başkanı Rahman Demirtürk’ün ardından konuşan Belediye Başkan adayı Talat Şeker ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçede teşkilatı ile her geçen gün ivme kazandığını, Cumhuriyet Halk Partisi ve AK Parti’nin adaylarının denendiğini, artık genç ve dinamik kadrosu ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin göreve gelme zamanının geldiğini kaydetti. 

Şeker konuşmasının ardından Karga mahallesi halkına Belediye Meclisi adaylarını tanıttı. Miting yapılan konuşmaların ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 21:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER