AVM mi özel otopark işletmesi mi?

AVM mi özel otopark işletmesi mi?

AVM mi özel otopark işletmesi mi?

Kdz. Ereğli Özdemir Park, geçtiğimiz günlerde otoparka giren araçlara ‘Fiş’ uygulaması başlatması vatandaşları çileden çıkartıyor.
Vatandaşlar tarafından mercek altına alınan bu uygulama tepkilere neden oluyor. AVM altında bulunan ve giriş çıkışı oldukça problemli olan otoparka giren araçların sürücülerinden çıkışta alışveriş fişi soruluyor. ‘30 TL’lik alışveriş fişini beyan edene otopark 3 saate ücretsizdir’ afişi asan AVM yönetimi, kaliteden yoksun otoparktan hangi neden ve gerekçeden dolayı ücret aldığı merak ediliyor! Otopark ücreti isteyen AVM yönetimi kalitesiz hizmet vermeye devam ederken, yaptığı fiş uygulamasına bir an önce son verilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2018, 13:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
Levent
Levent - 6 yıl Önce

Uygulamanın başladığı günden itibaren bu avm den alışveriş yapmıyorum, yapmayacağımda

Esmer
Esmer - 6 yıl Önce

Dün bende girdim buraya 1 saat 10 dakika kaldım yemek yedik çıkışta görevli 30tl alışveriş fişi sordu bende yemek yedik ama fiş almadık dedim ve bende 5tl otopark ücreti aldı.

Muhammet
Muhammet - 6 yıl Önce

Bu nedir ya bunlar ne isletiyorlar ya otoparkmi acmemi m parasi istiyorlar utanmadan ayip denen bisey var birtek ereglide var bu bunlar kendilerine katli otopark yapsinlar versinler kiraya gitmiyorumda girmiyorumda otoparkina

SIRADAKİ HABER