AVM'ye borcum yok!..

AVM'ye borcum yok!..

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Pazartesi günü Özdemir AVM’ de yaşanan silahlı saldııryı gerçekleştiren Ali Çumak, haberlerde iddia edildiği gibi AVM yönetimine borcunun olmadığını söyledi.

Habercilik etiği gereği kendisine söz hakkı düşen Ali Çumak konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında “İşletmeciliğini yaptığımız Kahve Sarayı’nın 2 yıldır işletmeciliğini yapıyorum. Özdemir AVM’ye 2 ay önce yeni bir müdür geldi. Müdür bey ile de bir takım sıkıntılar yaşamaya başladık. AVM yönetiminin ve sahiplerinin beni buradan bir şekilde buradan tahliye ettirip buraya starbucks firmasını getirme düşünceleri varmış. Bunu ben saygın iş adamlarından da duydum. Kendilerinden de duydum. Bende bunu bir şekilde halledebileceğimizi, benim bir yatırım maliyetim olduğunu bana bu yatırım maliyetini ödemelerini yaptıkları takdirde mağazayı boşaltabileceğimi söyledim. En son bayramdan bir hafta 10 gün önce de AVM müdürü geldi. Bize belli bir kira indirimi yapabileceğini, belli bir süre verebileceklerini, bunun karşılığında ise benden tahliye taahhütnamesi imzalamamı istediler. Bende böyle bir şey yapamayacağımı işletmeciliğime devam etmek istediğimi bu konuyu kapatmalarını istedim. Ondan sonra geçen hafta Pazartesi günü beni ofisine çağırdı. Yukarı çıktım. Aynı konuları tekrarlayınca tartıştık. Olay bundan hasıl oldu. Borcumuz yok. En son Cuma günü ödemelerimizi Özdemir Boru Profil’e yapmıştık. Şu an için işletmemizin hiçbir kira borcu yoktur. Bunları da dekontları ile de ispatlayabiliriz. Şu anda işletmeciliğimize devam etmek istiyoruz. Bizler Ereğli’yi seviyoruz. Ereğli’nin de bizi sevdiğini düşünüyoruz. Kaldığımız yerden işimize devam etmek istiyoruz. Biz tatsızlık çıksın istemiyoruz. Sözleşmemiz devam ediyor. 5 yıllık sözleşmemiz var. 2 yılımız doldu. 3 yılımız daha var. Bu süre içerisinde de her şeyi bir kenara bırakıp işletmeciliğimize devam etmek istiyoruz” dedi.

AVM SAHİBİ ÖZDEMİR SORULARI YANITSIZ BIRAKTI..

Diğer yandan Kahve Sarayı İşletmecisi Ali Çumak’ın açıklamasının ardından Özdemir AVM'NİN sahibi Mehmet Özdemir muhabirimizin görüşme talebini kabul etmedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 17:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER