Aydemir,gözyaşları arasında uğurlandı

Aydemir,gözyaşları arasında uğurlandı

Aydemir,gözyaşları arasında uğurlandı

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kdz. Ereğlili esnaf Aykut Aydemir, bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Karadeniz Ereğli’nin en eski ailelerinden biri olan Aydemir Ailesi, en acılı günlerinden birini yaşadı.

Bağlık Mahallesi sakinlerinden merhum Hidayet ve merhume Hacer Aydemir’in oğulları; T.T.K. Armutcuk Müessesinden emekli Hızır Temel ve Gülfizar Zaman’ın damatları; Serap Varlık ve Leyla Aydemir’in kardeşleri; Karadeniz Ereğli Belediyesi emekli personellerinden Faruk Varlık’ın kayınbiraderi; Berk ve Kaan Aydemir’in Babaları; Kdz. Ereğli esnaflarından Göztepe Tekel ve İddaa Bayii Sahibi Gül Zaman Aydemir’in eşi koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Aykut Aydemir, son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Aydemir’in cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Hatip Camiinde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Hatip Camii’nde kılınan cenaze namazına Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurul Üyeleri, CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Sevdekar Aras ve Yönetim Kurul üyeleri, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yazıcıoğlu’nun yanı sıra Aydemir Ailesinin dost ve akrabaları katıldı.

Aydemir’in kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesi Karadeniz Ereğli’de büyük üzüntü yarattı.

Çebi Grup olarak merhum Aykut Aydemir’e Allah'tan rahmet, kederli Aydemir Ailesi ile dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER