Bahçeşehir Koleji; Kampüsü Törenle Hizmete Girecek

Bahçeşehir Koleji; Kampüsü Törenle Hizmete Girecek

Bahçeşehir Koleji; Kampüsü Törenle Hizmete Girecek

Karadeniz Ereğli Bahçeşehir Okulları Kampüsü’nün, Ağustos’un ilk haftasında düzenlenecek törenle hizmete gireceği bildirildi.
Bahçeşehir Koleji Karadeniz Ereğli Müdürü Eda Ülkü, yapımına geçtiğimiz yılsonlarında başlanan Karadeniz Ereğli Bahçeşehir Okulları Kampüsü inşaatının tamamlandığını, iç donanımlarının da tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.
Ülkü, 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde hizmet verecek kolejde, sınıf mobilyalarının düzenlenmesi, spor alanlarındaki çalışmalar, konferans salonu çalışmaları ile çevre ve peyzaj çalışmalarına devam ettiklerini anlatarak, şunları kaydetti:

TAM BİR EKİP ÇALIŞMASI
“Kampüsümüzü, Ağustos’un ilk haftasında açacak olmanın tatlı heyecanını yaşıyoruz. Türkiye’nin en büyük kampüslerinden birinin 6 ay gibi bir zamanda biteceğine inanmak zor olsa gerek. Bu süre içerisinde hava şartları nedeniyle 45 günlük bir gecikme yaşamamıza rağmen kampüsümüzü son aşamaya getirdik. Bu konuda başta kampüsümüzün kurucusu Sayın Oğuz Karahan olmak üzere inanmış bir ekiple çalışmanın farkını hep birlikte yaşadık. Rekor bir sürede kampüsümüzü hazır hale getiriyoruz. Öğrencilerimize ve velilerimize yakışır bir kampüs olması için elimizden geleni yapıyoruz. Kampüsümüzde çalışan ve emeği geçen her kademedeki çalışma arkadaşlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz.”

GÖSTERİLEN İLGİYE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Kolej Müdürü Eda Ülkü, kuruluş aşamasından itibaren Ereğli, Alaplı ve bölge halkına verdikleri mesajlardan bekledikleri olumlu karşılığı aldıklarını hatırlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Okulumuza Ereğli ve Alaplı’nın yanı sıra çevre ilçelerimiz ve bölgelerimizden de büyük ilgi var. Kampüsümüzü gezdirdiğimiz velilerimize, tüm detaylı bilgileri aktarıyoruz. İlçemizden ve ülke genelinden oluşturduğumuz, konusunda uzman eğitim kadromuzla kurumumuzda verilecek eğitim, sosyal, kültürel ve sportif hizmetleri tekrarlıyoruz. Onlar da beğenilerini ifade ederlerken, kayıtlara gösterdikleri hassasiyet de bizi son derece mutlu ediyor.
Heyecanlıyız ve bölgemizde böylesine bir kurumun eğitim verecek olmasından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz.
AÇILIŞIMIZ İLE BİRLİKTE…

Ağustos ayının ilk haftasında gerçekleştireceğimiz açılışımız ardından eğitim anlamında çalışmalarımıza başlıyoruz. Öncelikle; Ağustos’un ilk haftası okulumuzda 2. sınıftan 8. Sınıfa kadar bütün öğrencilerimizin katılacağı İngilizce Seviye Tespit Sınavı olan ‘Hazır Bulunuşluk’ sınavını gerçekleştirilecek. 70 puan altında not alan öğrencilerimizi yaklaşık 3 hafta süre ile İngilizce hazırlık eğitimlerine başlayacağız. Ağustos ayı bizim için eğitim anlamında yoğun bir ay olacak. Yine Ağustos ayı içerisinde Üniversite ve TEOG Hazırlık öğrencilerimizin eğitimlerine başlayacağız. İngilizce oryantasyon programlarımızla öğrencilerimizin seviyelerini yükselteceğiz.
Dünyanın birçok ülkesinden öğretmenlerimiz de okulumuzda bizimle birlikte olacak. Öğrencilerimizin yabancı dil eğitimlerini dünya standartlarının üzerine çıkarmak hedefindeyiz.  Diğer öğretmenlerimizle birlikte Karadeniz Ereğli’de eğitim seviyesinde dünya okulu oluşturmak”

DOĞRU OLANI YAPTIK, YAPIYORUZ
Ülkü, hedeflenen yolda, doğru ve emin adımlar atarak ilerlediklerinin altını çizdiği konuşmasında, zaman zaman bazı çevrelerce üretilen dedikodulara ise üzüldüklerini dile getirdi.
Bu tür asılsız söylemde bulunanları da kampüsü ziyarete beklediklerini anlatan Ülkü, “zaman zaman kamuoyunda bilerek ya da bilmeyerek okulun yetişmeyeceği yönünde çeşitli söylentiler ve dedikodular kulağımıza geliyor. Onlara kırılmıyoruz ancak, bu dedikoduları yapan ve yaymaya çalışan şahısları da kampüsümüze ziyarete bekliyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER