BAKAN ZÜMRÜT EROL ŞAHİN’E DESTEK İSTEDİ…

Erdemir işçisinden büyük destek..Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Akar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emaneti olduğunu ve projelerinin arkasında olduklarını söyleyerek Ereğli halkından destek istedi.

BAKAN ZÜMRÜT EROL ŞAHİN’E DESTEK İSTEDİ…

Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e destek vermek amacı ile Kdz. Ereğli’ye gelerek bazı programlara katıldı.

Beraberinde Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Baş Danışmanı Saadet Oruç ile birlikte Ereğli’ye gelen Bakan Selçuk, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Erol Şahin’e destek istedi ve Cumhurbaşkanının selamını getirdi.

Bakan Sn.Zehra Zümrüt Selçuk, Ereğli’de AK Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin ve eşi Feyzan Şahin ile İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye ve İl Genel Meclisi adayları ile partililer tarafından karşılandı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ereğli’de ilk olarak Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen Şehit ve Madenci Şehitleri Aileleri ile Engelliler için yapılan buluşma toplantısına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Bakan Selçuk bakanlığının faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve kendisini karşılayan Ereğli halkına teşekkür etti.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı programın ardından Bakan Zümrüt Kdz. Ereğli Anadolu Otel’deErdemir İşçileri ile bir araya geldi.

Anadolu Otel’de düzenlenen Erdemir işçileri ile buluşma toplantısında konuşan Bakan Zümrüt, Erdemir işçilerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini belirterek, Erdoğan’ın emaneti olan Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e destek istedi. Programa katılan Erdemir işçilerine ve programı destekleyen Türk Metal Sendikasına ayrıca teşekkür etti.

Erol Şahin’in projelerinin arkasında olduklarını vurgulayan Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye ekonomisinde Ereğli ve Erdemir’in sağladığı katkının önemine de değindi.

Çalışma, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk daha sonra Gülüç Beldesine geçerek Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret etti ve Demirtaş ile bir süre basına kapalı olarak baş başa görüştü.

Burada yapılan görüşmede Bakan Zümrüt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ereğli’ye beldeleri ile birlikte büyük bir önem verdiğini ve kendisinin gözünün kulağının Ereğli’de olduğunu vurgulayarak, halka sunulan tüm projelerin arkasında olduklarını söyledi ve 31 Mart Pazar günü hem Ereğli’de hem de beldelerde seçimlerden zafer ile çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

5 yıldan bu yana Gülüç Beldesine gelen ilk bakanın kendisinin olduğunu öğrendiğini ve bundan mutluluk duyduğunu vurgulayan Bakan Zümrüt, 31 Mart seçimlerinden sonra yeniden misafir olacağını söyledi.

Bakan Zümrüt daha sonra Anadolu Otel’de işadamları ve STK temsilcileri ile buluşarak yemek yedi.

Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar ve Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Saadet Oruç ile Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih çakır, Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz ve işadamları ile STK temsilcilerinin katıldığı yemekte konuşan Bakan zümrüt, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’in tüm projelerinin arkasında olduklarını söyledi ve katılımcılardan destek istedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2019, 11:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Okan değer
Okan değer - 5 yıl Önce

Seçimlere yakın gelmeseydiniz de daha önce gelseydiniz keşke.

SIRADAKİ HABER