BALBALOĞLU“DÜN NE DİYORSAK, BUGÜNDE AYNI…“

İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, partisinin 2. kuruluşyıldönümü nedeni ile yayınladığı yazılı mesajında, ” ATATÜRK İlke ve inkılâp larindan, demokrasiden, hak ve özgürlüklerden, Anayasal düzenden vazgecmeyecegimiz gibi TÜRKİYE’mizden de asla vazgeçmeyeceğiz. ” dedi.

BALBALOĞLU“DÜN NE DİYORSAK, BUGÜNDE AYNI…“

Kuruculuğunu ve Genel Başkanlığını Meral Akşaner’in yaptığı İYİ Parti, ikinci kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

İyi Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, partisinin 25 Ekim tarihi itibarı ile iki yaşında olduğunu hatırlatarak, yazılı basın açıklaması yaptı.

Açıklamasını, “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin payidar kalması için dün ne diyorsak, bugünde aynı şeyleri söylüyoruz.” sözleri ile sonlandıran Balbaloğlu, kuruluş yıl dönümü kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

AKŞENER’İN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

İYİ Parti 2 yaşında. Bizler bu yola çıkarken “cesurlar hareketi” olarak, genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in kararlı ve başarılı tutumu ile 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti kimliği ile siyaset sahnesinde yerimizi aldık.

İYİ Parti milletin isteği ve milletin ihtiyacından doğdu.

Genel Başkanımız Sn.Meral AKŞENER parti açılış konuşmasında “Umutlarımız var, hayallerimiz var. Gücümüz var. Adil bir Türkiye istiyoruz. Özgür bir toplum istiyoruz” demişti.

2 yıl önceki heyecan ve kararlı tutumuzdan hiçbir şey değişmedi, Türk Milleti’nin Genel Başkanımız ve partimize teveccühü bizleri gururlandırdı.

Bu mutlu günde partimizin 2. Yıl dönümünde de aynı coşkuyu yaşıyoruz.

“DÜN NE DİYORSAK, BUGÜNDE AYNI…

“Medeniyet yolunun taşlarını cesurlar döşer.

ATATÜRK İlke ve inkılâp larindan, demokrasiden, hak ve özgürlüklerden, Anayasal düzenden vazgecmeyecegimiz gibi TÜRKİYE’mizden de asla vazgeçmeyeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin payidar kalması için dün ne diyorsak, bugünde aynı şeyleri söylüyoruz.

İYİ Parti Kdz.Eregli İlçe Başkanı olarak Partimizin 2’inci kuruluş yıldönümünü kutluyorum.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2019, 19:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER