"Bana değil, çocuğuma bakın"

"Bana değil, çocuğuma bakın"

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde hafif ticari kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında anne ve kızı yaralandı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği anne, görevlileri "Bana değil çocuğuma bakın” diyerek uyardı. 
Kaza akşam saatlerinde Kırmacı Mahallesi Hasan Canver Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, F.T.'nin kullandığı hafif ticari kamyonet ile aynı istikamete giden S.K.'nın kullandığı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü S.K., eşi K.K. ile 3 aylık kızları Z.K. yaralandı. Olay yerine gelen ve ilk olarak anne K.K.'nın yanına giden sağlık ekiplerini anne K.K., ‘Benimle değil önce kızımla ilgilenin’ diyerek uyardı. Sağlık ekipleri anne ve kızını ambulansa alarak yaptıkları ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırdı. Acil serviste tedavi altına alınan anne ve kızının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Trafik ekiplerinin kaza yerinde hazırladığı tutanağın ardından araçlar yoldan kaldırılırken, her iki sürücü de ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
 

İSMAİL ŞENTÜRK'TEN TEPKİ
Diğer yandan, yol güzergahında bulunan Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, yolda araçların çok hızlı gittiğini ve hemen hemen her gün kazaların meydana geldiğini söyledi. Şentürk, açıklamasında “Şimdi ben aşağı yukarı 18 seneden beri buradayım. Burada bugüne kadar ölümlü ve yaralamalı çok kaza oldu. Şuraya bir hız kesici lazım. Bir hız kesici oraya lazım. Burası okullar bölgesi oldu artık. Arka tarafta zaten şoför eğitim, araç eğitim pisti. Engelliler derneği var. Şimdi şuraya market açıldı. Burada şimdi kamyonlar normal zamanda gelir. Kaza var trafik yavaşlıyor. Ama kamyonlar bırakın taksiyi kamyonlar bile 100 km sürat ile gidiyor burada. Yani burada ne yapalım? 5-10 kişinin falan ölmesi mi lazım burada? Trafiğin buraya set konulması için, hız kesici konulması için yani. Buna şiddetle razıyım. Kırmızı ışıktan ziyade Ereğli’de birçok yerde kırmızı ışık ne kadar lazımsa buraya o kadar hız kesici lazım” dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2018, 23:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER