BASIN YAYIN KURULUŞLARI BAŞKAN POSBIYIK’A TEŞEKKÜR ETTİ

BASIN YAYIN KURULUŞLARI BAŞKAN POSBIYIK’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kdz. Ereğli’de bulunan basın, yayın kuruluşlarının temsilcileri Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Pandemi döneminde belediyenin desteğini yanlarında görmekten mutlu olduklarını belirten gazeteciler “Kdz. Ereğli Belediyesi bir çok belediyeye örnek uygulamalarını sürdürüyor” şeklinde görüş belirttiler. Basın mensuplarının tek tek sorularını yanıtlayan Başkan Posbıyık Erdemir’le ilişkilere de değinerek “Erdemir bizim göz bebeğimiz. Barış masasına otursunlar tüm sorunları 2 saatte çözeriz” dedi.
Kdz. Ereğli’deki medya sektörünün temsilcileri Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek basına katkıları nedeniyle teşekkür etti.
İlçede yayın yapan günlük, haftalık ve renkli gazeteler ile interaktif medya sahibi kuruluşların temsilcileri ve ajans muhabirleri bir araya gelerek Başkan Posbıyık’a çiçek takdim etti, plaket sundu. Pandemi döneminde her meslek grubu gibi gazetecilerin de zor bir dönemden geçtiğini, buna karşılık Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın yerel basına sahip çıktığını söyleyen gazeteciler, Kdz. Ereğli Belediyesi’nin örnek uygulamalara imza attığını belirttiler.
POSBIYIK: “ERDEMİR’LE TÜM SORUNLARI 2 SAATTE ÇÖZERİZ”
Belediye Başkanı Posbıyık basın mensuplarına ziyaretleri için teşekkür etti. Yerel basının demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu belirten ve desteklerinin devam edeceğini söyleyen Başkan Posbıyık, gazetecilerin merak ettiği konulardaki sorularını tek tek yanıtladı.
Erdemir ile ilişkiler konusundaki soruyu yanıtlayan Başkan Posbıyık, “Erdemir bizim göz bebeğimiz. Barış masasına otursunlar 2 saatte tüm sorunları çözeriz” mesajı verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2021, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER