BAŞKAN ÇAKIR; 10 MİLYON TL'LİK YARDIM YAPILDI

BAŞKAN ÇAKIR; 10 MİLYON TL’LİK YARDIM YAPILDI

BAŞKAN ÇAKIR; 10 MİLYON TL'LİK YARDIM YAPILDI
AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti.
 
AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, İlçe Başkan Yardımcısı / Sosyal İşler Başkanı Hasan Aksoy, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Yeliz Görgün, İlçe Başkan Yardımcısı / Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Keleş, Kandilli Belde Başkanı Yusuf Ziya Erğiyit ile birlikte; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçeliki makamında ziyaret etti. Ziyarette Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri Necmi Kuru ve Recep Akdenizde hazır bulundu.
 
10 MİLYON TL’LİK YARDIM YAPILDI
Çakır ve beraberindekiler, ilk ziyaretlerini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik’e gerçekleştirdi. Ziyarette, Vakıf kanalıyla ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar ve bu yardımlardan faydalanabilme kriterleri ile ilgili bilgi alan Çakır; yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının önemine dikkat çekti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakıf Müdürü Hasçelik ise Vakıf olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayni ve nakdi yardımların sürdüğünü söyledi.
Hasçelik, 2017 yılının 10. ayı itibariyle, ihtiyaç sahiplerine yaklaşık olarak 10 milyon TL ayni ve nakdi yardımda bulunduklarını belirterek; yılsonu itibariyle rakamın 12 milyon TL’yi bulacağını söyledi. Hasçelik, yardım alabilme kriterlerine uyan vatandaşlara barınma ve yakacak gibi ayni yardımların yanı sıra nakdi yardımların da devam ettiğini sözlerine ekledi.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Abdullah Hasçelik’in uzun yıllar Vakıfta görev yaptığını ve oldukça tecrübeli olduğunu ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır; Hasçelik’in şahsında Vakfın Mütevelli Heyetine çalışmalarında başarılar diledi.
 
İKİNCİ ZİYARET SOSYAL HİZMETLERE
Çakır ve beraberindekiler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ziyaretlerinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Burada Sosyal Hizmetler İlçe Müdür Vekili Deniz Peker’den çalışmaları hakkında bilgi alan Çakır, kurum personelini de ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 06:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER