Başkan Çakır'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MEHMET FATİH ÇAKIR’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Başkan Çakır'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır'ın Ramazan Bayramı mesajı

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, barış, kardeşlik ve birlikteliği temsil eden mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bir ay boyunca bir milletimiz ve inancımızın en belirleyici özellikleri olan kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık.  Ekmeğimizi, suyumuzu, akraba, komşu ve ihtiyaç sahipleriyle paylaştık, aynı anda orucumuzu açtık, aynı anda dua ettik.

Ülkemizde ilk görüldüğü andan itibaren olduğu gibi, Ramazan ayında da tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınıyla da aynı birlik beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla, büyük bir kararlılıkla mücadele ettik. Bu Ramazan bayramında da bu mücadele çerçevesinde evlerimizde kalarak, özgürce bayramlaşıp sevinçlerimizi paylaşacağımız nice Ramazan Bayramları için aynı kararlılıkla mücadele etmeyi sürdüreceğiz.  Bu manada, tedbirlere bugüne dek olduğu gibi titizlikle uymamız halinde güzel günlerin yakın olduğuna inanıyorum.

Koronavirüs kısıtlamalarının, yanlarında olamadığımız büyüklerimize saygımızı, küçüklerimize sevgimizi göstermemize engel olmadığını da ifade etmek isterim. Yüz yüze gelme imkânlarının kısıtlı olduğu bu bayramda, bayramlaşmalarımızın büyük bölümünü telefonla, sosyal medya üzerinden ve çeşitli iletişim kanallarından yapacak, hepsinin hatırlarını soracak, gönüllerini alacağız.

Bu duygular içinde, tüm İslam aleminin, aziz milletimizin, çok değerli hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlar, tüm aleme hayırlara vesile olmasını, huzur, saadet ve selamet getirmesini dilerim.dedi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2020, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER