Başkan Civelek tekrar aday

Başkan Civelek tekrar aday

Başkan Civelek tekrar aday

Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, 27 Ocak’ta yapılacak 38. Olağan Genel Kurulda yeniden başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

 

Civelek, Müftü Mahallesi’nde bulunan Katlı Otopark önünde düzenlediği basın toplantısında, köy minibüsleri, halk otobüsleri, ticari taksiciler, kamyoncu, pikapçı, otobüsçü, işçi ve öğrenci servisçileri, oto galerici arkadaşlarıyla bir aile olduklarını dile getirdi.

 

Şoför esnafının desteğiyle yine Şoförler Odası Başkanlığına aday olduklarını dile getiren Civelek şöyle konuştu:
“Sizler bizleri 2005 yılında bu odaya seçtiniz, o günkü hizmet heyecanımız sizlerin desteği ile gittikçe arttı. Odamız için şunları bunları yaptık diye yap0tıklarımız anlatmakla bitmez. Bunları sizler çok iyi biliyorsunuz. Değerli arkadaşlar bunları taksici esnafımız iyi bilir. Şehir içinde minibüsleri Halk Otobüsüne dönüşüm işlemini yaptık. Biliyorsunuz Belediyemizin M-T-S plaka devirlerinden alınan yüksek ücretlerden rahatsızdık. Bu konuda yasal haklarımızı kullanarak mahkemeye müracaat ettik ve mahkeme sonucu devir ücretleri yüzde 50 düşürüldü.

Sevgili arkadaşlar, sizlerin haklarını savunurken odamız, valilik, kaymakamlık, belediye arasında köprü olduk. Çok güzel şeyler yaptık şoför esnafımız için. Belediye ile anlaşamadığımız zamanlar da oldu. Örneğin Özel Halk Otobüslerine vermiş olduğumuz zam tarifesinden dolayı eski dönemde de bu dönemde de mahkemelik olduk.  Yine önünde bulunduğumuz katlı otoparkın yıkılmaması için verdiğimiz mücadeleyi hepiniz bilmektesiniz. Burası yıkılsaydı sizlerin ve Ereğli’de faaliyet gösteren diğer esnaflarımızın durumu çok kötü olacaktı. Buranın yıkılmaması için mücadele eden sizlere, Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Şükrü Kılıç’a, İlçemizdeki esnaf odaları başkanlarına, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Fatih Çakır’a, akşam saatlerinde meclis çalışmalarını yarıda bırakarak bizlere yardımcı olan Zonguldak Ak Parti milletvekili Sayın Faruk Çaturoğlu’na, Sayın Hüseyin Özbakır’a ve Sayın Özcan Ulupınar’a sizler adına teşekkür ediyorum.

Sizler için özveri ile çalışarak rahat bir mekan olan oda binamız ve her koşulda sizlere hizmet edebilecek 3 adet vinç ile hizmetinize devam etmekteyiz.  Elimizden geldiği kadar üyelerimizin ve yakınlarının iyi günde, kötü günde yanında olmaya çalıştık.

Saygıdeğer esnaf arkadaşlarım, kendimizi sizlere fazla anlatmaya gerek görmüyorum. Bu zamana kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Sizlerden 27 Ocak 2018 Cumartesi Günü Anatolia Düğün ve Toplantı Salonu’nda Odamızın 38’inci Olağan Genel Kurulunda yapılacak olan seçimde bana ve ekibime desteklerinizi bekliyorum. Mübarek Cuma günü işinizi bırakarak bizleri bırakmadığınız için çok teşekkür ederim.” dedi

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2018, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER